foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
En marxa el Bus de les Festes Majors del Ripollès

Torna el Bus de les Festes, el servei gratuït d'autobusos per a tots els joves de la comarca que vulguin anar a les festes majors del Ripollès sense necessitat de tocar el cotxe. Els servei s'inicia amb la festa major de Ripoll, els dies 8 i 9 de maig, i finailtzarà per la festa major de Campdevànol, el dia 19 de setembre.

Llegiu-ne més...
 
Lliurament dels Premis Literaris Infantils i Juvenils Joan Triadú

El divendres 24 d'abril la seu del Consell Comarcal del Ripollès acollirà el lliurament dels Premis Literaris Infantils i Juvenils Joan Triadú, que enguany arriben a la 18a edició. L'acte començarà a les 6 de la tarda.

Llegiu-ne més...
 
Bona participació a la jornada de debat per definir les infraestructures que calen al Ripollès

34 persones provinents d’àmbits polític, tècnic, econòmic i social del Ripollès van prendre part el dissabte 18 d'abril a la jornada participativa per definir el Pacte Comarcal de les Infraestructures del Ripollès que va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal. La jornada va ser qualificada d’èxit pel president del Consell, Enric Pérez, ja que es va obtenir una bona resposta per part dels participants i es va poder generar un debat molt interessant.

Llegiu-ne més...
 
L'Oficina del Consumidor del Consell assumeix competències d'arbitratge i control de mercat

El dimecres dia 15 d'abril va tenir lloc l’acte de signatura del conveni de delegació de competències en matèria de consum entre el director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Jordi Anguera, i el president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez. A partir d’ara, l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor del Consell agafarà dues noves competències: la gestió de l’arbitratge i el control del mercat.

Llegiu-ne més...
 
El Ripollès defineix el futur de les seves infraestructures a través d'una jornada participativa

Aquest proper dissabte 18 d’abril es celebrarà la jornada participativa que ha de permetre definir conjuntament el Pacte Comarcal de les Infraestructures del Ripollès. Serà una matinal de debat al voltant de cinc infraestructures (viàries, ferroviàries, energètiques, de telecomunicacions i de sanejament i residus) en què participaran cinc grups formats per entre 5 i 7 persones cadascun provinents d’àmbits polític, tècnic, econòmic i social del Ripollès.

Llegiu-ne més...
 
El Servei de Joventut organitza un curs de monitors de lleure a Campdevànol

El dia 6 d'abril va començar a Campdevànol un curs de monitors de lleure infantil i juvenil “Semi Intensiu de Setmana Santa”, que s’allargarà durant els mesos d’abril i maig. Es tracta d’un curs organitzat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal i executat per la Fundació Pere Tarrés en el qual participen una vintena de persones.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 171 172 173 174 175 176 177 Següent > Final >>

Pàgina 171 de 177