foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
Cinc de cada sis llars del Ripollès ja estan adaptades a la TDT
Un 86% de les llars del Ripollès ja s'han adaptat per rebre la Televisió Digital Terrestre, mentre que un 96,7% de la població ja rep correctament el senyal de la TDT. Aquestes dades les va donar a conèixer el dimecres 20 de maig el secretari de Mitjans de Comunicació, Carles Mundó, a pocs dies de l'apagada analògica a la comarca. El dia 30 de juny el Ripollès i la Garrotxa seran les primeres comarques catalanes a fer l'apagada.

Llegiu-ne més...
 
La comissió tècnica de l'Eurodistricte de l'Espai Català Transfronterer es reuneix a Ripoll
El dimecres 20 de maig el Consell Comarcal es va convertir en la seu de la reunió tècnica de l'Eurodistricte de l'Espai Català Transfronterer, un organisme que s'està gestant per poder fer front a problemàtiques comunes a banda i banda de la frontera. Uns vint-i-cinc tècnics van debatre al voltant dels estatuts i els futurs òrgans de gestió del nou organisme.
Llegiu-ne més...
 
Concert de final de curs dels alumnes de l'Escola Comarcal de Música
El dijous dia 21 de maig es realitzarà el concert de final de curs de l'Escola Comarcal de Música del Ripollès. Un any més els alumnes de l'escola compartiran el treball realitzat de cant coral i grups instrumentals amb el públic assistent. Aquest any el concert tindrà lloc al Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses a les set de la tarda.
 
L'Escola Comarcal de Música celebra la II Trobada de pianos
Aquest divendres 15 de maig a la tarda, l'Escola Comarcal de Música del Ripollès celebra la II Trobada de pianos a la seu de Ripoll (edifici annex a l'Escola Salesiana). Aquesta és una activitat pensada com a eina pedagògica per a la millora docent i, per tant, hi assistiran tots els alumnes de l'Escola. La trobada dels alumnes s'iniciarà a porta tancada a les sis de la tarda i finalitzarà amb un concert obert a tothom a les vuit del vespre.
 
Govern i oposició crearan una taula de debat al voltant del reciclatge

En el torn de precs i preguntes del ple del Consell Comarcal del mes de maig, celebrat el dia 13, el cap de l’oposició, Miquel Rovira, va proposar a l’equip de govern sumar esforços i unir-se en una taula de debat per valorar el tema de la recollida selectiva i proposar nous plantejaments que permetin allunyar-se dels mals resultats que hi ha a la comarca en aquesta matèria.

Llegiu-ne més...
 
Ple del Consell Comarcal del mes de maig de 2009
Aquest dimecres dia 13 de maig tindrà lloc la sessió ordinària del Ple del Consell Comarcal del Ripollès. Serà a les vuit del vespre a la seu de la corporació. Consulteu la convocatòria.
 
<< Inici < Anterior 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Següent > Final >>

Pàgina 172 de 181