foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
Bona participació a la jornada de debat per definir les infraestructures que calen al Ripollès

34 persones provinents d’àmbits polític, tècnic, econòmic i social del Ripollès van prendre part el dissabte 18 d'abril a la jornada participativa per definir el Pacte Comarcal de les Infraestructures del Ripollès que va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal. La jornada va ser qualificada d’èxit pel president del Consell, Enric Pérez, ja que es va obtenir una bona resposta per part dels participants i es va poder generar un debat molt interessant.

Llegiu-ne més...
 
L'Oficina del Consumidor del Consell assumeix competències d'arbitratge i control de mercat

El dimecres dia 15 d'abril va tenir lloc l’acte de signatura del conveni de delegació de competències en matèria de consum entre el director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Jordi Anguera, i el president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez. A partir d’ara, l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor del Consell agafarà dues noves competències: la gestió de l’arbitratge i el control del mercat.

Llegiu-ne més...
 
El Ripollès defineix el futur de les seves infraestructures a través d'una jornada participativa

Aquest proper dissabte 18 d’abril es celebrarà la jornada participativa que ha de permetre definir conjuntament el Pacte Comarcal de les Infraestructures del Ripollès. Serà una matinal de debat al voltant de cinc infraestructures (viàries, ferroviàries, energètiques, de telecomunicacions i de sanejament i residus) en què participaran cinc grups formats per entre 5 i 7 persones cadascun provinents d’àmbits polític, tècnic, econòmic i social del Ripollès.

Llegiu-ne més...
 
El Servei de Joventut organitza un curs de monitors de lleure a Campdevànol

El dia 6 d'abril va començar a Campdevànol un curs de monitors de lleure infantil i juvenil “Semi Intensiu de Setmana Santa”, que s’allargarà durant els mesos d’abril i maig. Es tracta d’un curs organitzat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal i executat per la Fundació Pere Tarrés en el qual participen una vintena de persones.

Llegiu-ne més...
 
Els diputats Palma i Canet demanen des del Consell el consens del territori per agilitzar els tràmits de les variants

Els diputats al Congrés Montserrat Palma (PSC) i Francesc Canet (ERC) s’han reunit aquest dilluns dia 6 d'abril al matí amb el president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez, i les alcaldesses de Ripoll i Campdevànol, Teresa Jordà i Núria López respectivament, per planificar el treball que cal fer des del territori per agilitzar el procés de construcció de les variants de Ripoll-Campdevànol i Olot.

Llegiu-ne més...
 
El Consell presenta el Pacte Comarcal de les Infraestructures
Establir un diagnòstic unitari sobre la situació de les infraestructures al Ripollès, articular un conjunt de propostes de consens amb experts i ciutadania sobre les infraestructures de futur de la comarca i disposar d'una eina que permeti agilitzar les negociacions de les inversions al Ripollès. Aquests són els objectius del Pacte Comarcal de les Infraestructures, una iniciativa innovadora i basada en la participació endegada des del Consell Comarcal del Ripollès.
Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 171 172 173 174 175 176 177 178 179 Següent > Final >>

Pàgina 173 de 179