foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
El Consell d'Alcaldes posa sobre la taula la necessitat de millorar la recollida selectiva

El Ripollès encara està lluny dels objectius marcats en matèria de recollida de residus i reciclatge. Aquesta és una de les informacions que es va posar sobre la taula en la sessió extraordinària del Consell d’Alcaldes celebrada el  dimarts 5 de maig al vespre a la seu del Consell Comarcal del Ripollès.

Llegiu-ne més...
 
El Consell acull el repartiment de premis de les Curses de Muntanya del 2008
La Federació d'Entitats Exursionistes de Catalunya va lliurar els premis de la Copa Catalana de Curses de Muntanya i del Circuit Català de Curses de Muntanya de l'any 2008 el dissabte 2 de maig passat a la sala d'actes del Consell Comarcal del Ripollès. L'acte es va organitzar coincidint amb la Cursa de Mossos d'Esquadra-Sant Amand, que es va fer l'endemà a Ripoll.
Llegiu-ne més...
 
24 joves de la comarca premiats al 18è certamen literari Joan Triadú

Un total de 24 alumnes de primària i secundària del Ripollès han estat premiats aquest divendres 24 d’abril a la tarda en el marc de la 18a edició del certamen literari infantil i juvenil Joan Triadú. Ha estat durant una cerimònia emotiva, que ha omplert de gom a gom la sala d’actes del Consell Comarcal.

Llegiu-ne més...
 
El Consell dóna suport al Dia Escolar Paralímpic
El dimarts 21 d'abril els alumnes de cinquè de primària de les escoles de Ripoll van participar en el Dia Escolar Paralímpic, una iniciativa pensada per mostrar als més joves com es viu l'esport amb una discapacitat física. La jornada la va organitzar Jacob Guilera, un ripollès que competeix en la modalitat de l'esquí per a la Federació Catalana d'Esports per a Discapacitats Físics, amb el suport de la federació catalana i espanyola, l'Ajuntament de Ripoll i el Consell Comarcal del Ripollès.
Llegiu-ne més...
 
Una hora menys per anar de Ripoll a Girona en bus

A partir del dimarts dia 21 d'abril han entrat en funcionament nous serveis de bus "exprés" entre Ripoll i Girona, amb parades a Sant Joan de les Abadesses i Olot, amb una durada de trajecte d'1 hora i 50 minuts, fet que implica un estalvi de fins a 1 hora respecte a alguns dels serveis convencionals actuals.

Llegiu-ne més...
 
En marxa el Bus de les Festes Majors del Ripollès

Torna el Bus de les Festes, el servei gratuït d'autobusos per a tots els joves de la comarca que vulguin anar a les festes majors del Ripollès sense necessitat de tocar el cotxe. Els servei s'inicia amb la festa major de Ripoll, els dies 8 i 9 de maig, i finailtzarà per la festa major de Campdevànol, el dia 19 de setembre.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Següent > Final >>

Pàgina 174 de 181