foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
Segona convocatòria del pla d'iniciatives comarcals
Amb motiu de la segona convocatòria per presentar projectes al pla d’iniciatives de dinamització comarcal, el Consell Comarcal del Ripollès va convocar una reunió  entre diferents organismes per consensuar un treball conjunt que permeti que les empreses del Ripollès puguin aprofitar al màxim aquests ajuts que  poden donar una empenta considerable a moltes iniciatives empresarials del territori.
Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal subvenciona la compra d'un emissor mòbil per a les associacions de protecció civil de la comarca
El dijous dia 19 de març el president del Consell Comarcal va presentar, en companyia dels presidents de les associacions de protecció civil de la comarca, un nou emissor mòbil subvencionat pel Consell amb l’objectiu de contribuir a la millora del servei que presten els voluntaris de protecció civil.
Llegiu-ne més...
 
Alumnes de les escoles Joan Maragall i Tomàs Raguer, de Ripoll, visiten el Consell Comarcal

Els alumnes, de 3r i 4rt, van ser rebuts pel president del Consell Comarcal que els hi va explicar el funcionament del Consell a més de acompanyar-los en una visita per les diferents dependències.
 
               
 


Els alumnes també van tenir oportunitat de demanar al president tot allò que se’ls va acudir tant en referència al funcionament i serveis del Consell com de la tasca que desenvolupa el president al capdavant de l’ens comarcal.
 
Sessions informatives del programa d'ajuts Leader
El Grup d’Acció Local Leader Ripollès, Ges Bisaura treballa per a fomentar noves activitats que permetin diversificar i complementar l’activitat econòmica, incrementar el nivell de rendes de la població i contribuir a la creació de llocs de treball tot aprofitant els recursos i el potencial del propi territori a partir de l’aplicació del programa Leader pel desenvolupament rural.


Per tal de facilitar la informació necessària a totes les persones interessades s’han convocat unes sessions de presentació del Programa Leader 2007-2013, Convocatòria ajuts 2009, amb el següent calendari.

Ripollès

Ajuntament de Planoles (Vall de Ribes): 2 de març a les 19:00 hores

Consorci Ripollès Desenvolupament (Baix Ripollès): 5 de març a les 17:00 hores

Ajuntament de Llanars (Vall de Camprodon): 5 de març a les 20:00 hores

 
IV cicle de concerts de l’Escola Comarcal de Música del Ripollès
Per quart any consecutiu té lloc aquest cicle de concerts en els quals es pot gaudir amb la música interpretada pels professors de l’escola de música del Ripollès.

Aquests concerts es faran tots els dijous del mes de març, i el primer dijous del mes d’abril, a les 21h a cadascun dels municipis que tenen seu de l’escola de música.

Aquests concerts són una manera d’acostar la música als aficionats de forma totalment gratuïta i sense haver desplaçar-se fora de la comarca.

A continuació trobareu les dates i els municipis en els quals es podrà gaudir d’aquests concerts:

05   de març a l’Hotel Camprodon de Camprodon.
12   de març al Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses.
19   de març a la seu de Ripoll de l’Escola de Música.
26   de març al Centre Cívic de Campdevànol.
02   d’abril A l’església de Planoles.

Recordem que tots els concerts començaran a les 21h. i són gratuïts.

 
Presentació del conveni signat pel Consell Comarcal del Ripollès, VIGFA Residus i la Fundació MAP
El passat dia 18 de febrer es va presentar el nou servei de recollida d’andròmines i gestió de les deixalleries que durà a terme a partir d’ara la Fundació MAP.

Aquest és el resultat del conveni signat pel propi Consell Comarcal del Ripollès, l’empresa VIGFA, empresa concessionària que fa la recollida de residus al Ripollès, i la Fundació MAP.

 

 
Amb aquest conveni es possibilitat que la recollida de trastos i gestió de les deixalleries de la comarca, tant fixes com mòbils, vagi a càrrec de la Fundació MAP.

D’aquesta manera la Fundació obre una nova línea de treball que facilita la incorporació laboral de persones que presenten algun tipus de d’incapacitat, permetent ampliar la tasca social que realitza la Fundació.
Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Següent > Final >>

Pàgina 176 de 181