foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
El Consell Comarcal del Ripollès aconsegueix la certificació ambiental EMAS

El divendres 10 d’octubre el President de la Corporació, Enric Pérez, i el Conseller Comarcal de Medi Ambient, Àngel Ferrer, van presentar en roda de Premsa, la certificació de qualitat ambiental obtinguda pel Consell Comarcal del Ripollès i atorgada pel Departament de Medi Ambient de la GeneralitatL’obtenció d’aquesta certificació es deu a la voluntat del Consell Comarcal de promoure el respecte vers el medi i donar exemple a la ciutadania perquè aquesta millori el seu comportament ambiental.
Llegiu-ne més...
 
Reunió de la Coordinadora Comarcal d'Educació

El passat dijous 9 d’octubre va tenir lloc una nova reunió de la Coordinadora Comarcal d’Educació.

Aquest és un espai de trobada on estan representades totes les escoles i estaments  educatius de la comarca i que té com a objectiu principal vetllar per la qualitat educativa del Ripollès, resolent els problemes que puguin existir, i posant sobre la taula propostes pedagògiques que cada escola ha de valorar en funció dels seus currículums i necessitats.

 

Llegiu-ne més...
 
Presentació de la Tria de mulats d'Espinavell 2008
El president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez i l’alcalde de Molló, Lluís Pairó, juntament amb representants de Caixa de Girona, patrocinadors de l’esdeveniment, han presentat aquest divendres en roda de premsa, a la seu del Consell Comarcal del Ripollès l’edició 2008 de la Tria de mulats d’Espinavell que tindrà lloc, com cada any, el dia 13 d'octubre.
Tant el president del Consell com l’alcalde han destacat la importància d’aquest fira com a referent d’enorme rellevància en el sector primari del Ripollès que ha de contribuir a posar en valor la qualitat dels productes de la comarca.
Llegiu-ne més...
 
Visita al Ripollès del Conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat
El passat dimecres 3 de setembre el Conseller del DAR Joaquim Llena va realitzar una visita a la comarca del Ripollès.

La visita va començar amb un dinar a la Cooperativa Agrícola de Sant Joan de les Abadesses amb representants del sector agroalimentari de la comarca, on aquests van explicar al Conseller quines són les inquietuds principals del sector així com els projectes en els que s’està treballant per tal d’impulsar-lo. En aquest dinar també van prendre part el president i la vicepresidenta del Consell Comarcal del Ripollès, així com l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses i el president del Consorci Ripollès Desenvolupament.
Llegiu-ne més...
 
El Secretari per a la Immigració presenta el Pacte Nacional per a la Immigració i la futura Llei d'Acollida a la comarca del Ripollès
Acció Social i Ciutadania invertirà aquest any més de 81.000 euros a la comarca per projectes d'integració de persones nouvingudes

El secretari per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós, va realitzar el passat dia 16 de juliol una visita a la capital del Ripollès per presentar dos dels projectes emblemàtics del Departament en aquesta legislatura: el Pacte Nacional per a la Immigració i la futura Llei d'Acollida de les persones nouvingudes i retornades a Catalunya. Aquesta comarca és la que té l’índex d’immigració més baixa de Catalunya i es concentra, en bona part, a Ripoll. La nacionalitat d’origen marroquina és la que predomina a la comarca, seguida a molta distància per la colombiana i la romanesa.
Llegiu-ne més...
 
Reunió del Consell de Dones del Ripollès

El passat nou de juliol va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal del Ripollès una nova reunió del Consell de Dones del Ripollès.

En aquesta reunió presidida per la Sra. Maria Carme Freixa, vicepresidenta del Consell Comarcal del Ripollès, va  participar també la Sra. Esperanza Permanyer, Coordinadora Terriotrial de l’Institut Català de les Dones.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Següent > Final >>

Pàgina 179 de 181