foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
El Consell Comarcal del Ripollès contracta cinc joves titulats per a pràctiques remunerades

El Consell Comarcal del Ripollès vol contribuir a la formació i a la inserció laboral dels joves del Ripollès que busquen una primera experiència professional al mateix territori un cop acabats els estudis. És per això que la corporació ha contractat cinc joves amb titulacions qualificades en un règim de pràctiques remunerades. L’acció se circumscriu dins del programa Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya, enfocada a aquelles persones entre 18 i 29 anys que han acabat els estudis i estan en situació de desocupació

 

Llegiu-ne més...
 
El Consell informa les entitats esportives i de lleure dels canvis en la regulació de les activitats amb menors d’edat

Aquest mes ha entrat en vigor el nou decret 267/2016 que regula les activitats d’educació en el lleure en què participen menors d’edat. Aquest canvi afecta qualsevol tipus d’entitat o empresa de la comarca que organitzi activitats on participin més de quatre menors d'edat i que es desenvolupin fora de l’àmbit familiar i escolar.

Llegiu-ne més...
 
El Consell dóna suport a la moció del món municipal de respecte a la diversitat afectiva i sexual

El Consell Comarcal del Ripollès s’ha declarat respectuós amb la diversitat afectiva i sexual, amb la realitat de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals i contrària a la discriminació de les persones per l’orientació o la identitat sexuals. Això ha estat així a propòsit de l’aprovació, al ple d’ahir de la corporació, d’una moció també aprovada per diversos ajuntaments de la comarca en la línia del que estipula la Llei 11/2014 del Parlament de Catalunya per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal obté una rebaixa del 14 % en el preu del servei de recollida de residus

Avança el procés d’adjudicació del servei de la recollida i el transport als gestors autoritzats dels residus municipals de la comarca del Ripollès, exceptuant el municipi de Camprodon, per part del Consell Comarcal del Ripollès. La mesa de contractació de la corporació ha obert el sobre 2 de les pliques que han presentat sis licitadors. Dues de les ofertes han proposat una rebaixa de prop d’un 14 % del preu de licitació del servei, que era de 1.567.305,43 euros, IVA inclòs. Això pot suposar un estalvi d’aproximadament 200.000 euros per a tots els municipis del Ripollès excepte Camprodon.

Llegiu-ne més...
 
El Consell dóna compte de l’estat d’execució del pressupost del 2016 i de les línies fonamentals del del 2017

L’equip de govern del Consell Comarcal del Ripollès ha donat compte, al ple de la corporació, del compliment de l’obligació de remetre informació al ministeri espanyol d’Hisenda i Administracions Públiques sobre l’execució del pressupost i període mig de pagament a proveïdors del 3r trimestre 2016. 

Llegiu-ne més...
 
El Consell convoca entitats i empreses per informar-les sobre el nou decret d’activitats de lleure amb menors d’edat

Aquest mes ha entrat en vigor el nou decret 267/2016 que regula les activitats d’educació en el lleure en què participen menors d’edat. Aquest canvi afecta qualsevol tipus d’entitat o empresa de la comarca que organitzi activitats on participin més de quatre joves menors de divuit anys i que es desenvolupin fora de l’àmbit familiar i escolar.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 7 de 172