foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
L'Oficina Jove del Ripollès ha impartit un curs per promoure, mitjançant Linkedin, que els joves qualificats tornin a la comarca

En el marc del programa Odisseu per fomentar el retorn a la comarca dels joves que n’han marxat per motius acadèmics, l’Oficina Jove del Ripollès ha ofert un taller formatiu sobre com buscar feina a través de Linkedin.

Llegiu-ne més...
 
La Taula de Salut Jove forma els tècnics de la comarca per prevenir i resoldre l’assetjament escolar

Estar preparats per donar resposta a les necessitats i problemàtiques associades a la joventut així com a les inquietuds d’aquesta part de la població de la comarca és un dels objectius de l’Oficina Jove del Ripollès. És per això que, dins del pla d’accions de la Taula de Salut Jove aquest dimecres a la tarda s’ha dut a terme un taller formatiu sobre assetjament escolar, també conegut com a bullying.

Llegiu-ne més...
 
L’Oficina Jove del Ripollès organitza un curs per aprendre a buscar feina amb Linkedin

Amb la voluntat de donar el màxim d’eines als joves de la comarca que busquen feina, l’Oficina Jove del Ripollès organitza un taller gratuït per aprendretrobar-ne a través de la xarxa social professional Linkedin. Per assistir-hi cal inscriure-s'hi a clicant aquí.

Llegiu-ne més...
 
El Consell d’Alcaldes del Ripollès acull la presentació del debat participatiu sobre el futur del món local

El Consell d’Alcaldes del Ripollès ha dut a terme aquest dimarts al vespre una sessió ordinària en què s’ha tractat el debat participatiu que prepara el departament de Governació de la Generalitat de Catalunya sobre el futur del món local. Ha estat amb la presència de Raül Morales, director dels serveis territorials de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya a Girona.

Llegiu-ne més...
 
El Consell i Governació aposten pel Ripollès amb un nou curs per a personal administratiu municipal

Amb l’objectiu de donar eines per facilitar i optimitzar les tasques del personal administratiu dels municipis de menys de mil habitants del Ripollès, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i el Consell Comarcal del Ripollès imparteixen un curs d’actualització en gestió administrativa. La formació, que consta de dues sessions, ha començat aquest matí amb una trentena de participants i es reprendrà dimarts 15 de novembre. Aquest tipus de curs, els continguts del qual s’han adaptat estrictament a les necessitats i demandes del personal administratiu de la comarca, és la primera vegada que es duu a Catalunya i la voluntat és que, a partir d’aquí, es dugui a terme a d’altres territoris amb municipis amb baixa densitat demogràfica

  

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès se suma a la petició perquè es mantingui l’oficina liquidadora de Ripoll

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso, ha participat a l’acte protocol·lari de signatura del manifest de suport a les oficines liquidadores celebrat aquest migdia a la sala Eudald Pradell de l’Ajuntament de Ripoll. Rubricant el manifest, l’organisme de cooperació municipal dóna suport a la petició per part de diverses instàncies tant públiques com privades de la comarca perquè l’Agència Tributària Catalana no deixi de desenvolupar tasques al Ripollès a través de l’oficina liquidadora del carrer del Progrés número 40 de la capital.

  

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 8 de 172