foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
El Consell Comarcal impulsa un pla per donar liquiditat sense interessos a municipis de menys de 1.000 habitants

Una de les funcions del Consell Comarcal del Ripollès és oferir assistència tècnica, jurídica i econòmica als municipis. Atenent aquest principi i vist que actualment la institució disposa d’un nivell de liquiditat puntualment bo, ha decidit impulsar un Pla per a operacions de tresoreria per als ajuntaments dels municipis de menys de 1.000 habitants dotat amb 250.000 euros. La mesura s’ha dissenyat en un context en què alguns consistoris es troben amb tensions de tresoreria, alhora que tenen dificultats per accedir al crèdit a través de les entitats financeres.

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès amplia i descentralitza l'atenció al consumidor

Informar, orientar i formar els consumidors, les empreses i els establiments comercials i tramitar-los consultes, reclamacions, queixes o denúncies són els serveis principals que ofereix l’Oficina de Consum del Consell Comarcal del Ripollès. Per millorar aquesta capacitat d’actuació, des d’aquesta setmana l’oficina amplia l’horari d’atenció al públic.

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal posa en marxa l’Anem de festa amb bus coincidint amb Sant Eudald

Amb la voluntat de contribuir a la seguretat dels joves en l’oci i la tranquil·litat de les famílies, el Consell Comarcal del Ripollès posa en marxa el servei Anem de festa amb bus 2017. Aquesta és la dinovena temporada que el servei comarcal de joventut impulsa aquest projecte. L’objectiu és donar l’opció a tots els joves de la comarca majors de setze anys d’anar i tornar amb autobús gratuïtament i de forma segura de les festes majors dels municipis els ajuntaments dels quals sol·liciten el servei.

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal celebra amb èxit la nova Gala literària del Ripollès

El Consell Comarcal del Ripollès ha vestit de llarg per primer cop el lliurament dels Premis literaris infantils i juvenils Joan Triadú amb l’organització d’una veritable gala literària comarcal. Ha estat tot un esdeveniment que ha deixat enrere el lliurament protocol·lari de premis que fins ara es feia a la sala de plens. Aquest cop s’ha celebrat dins d’un edifici històric i emblemàtic de Ripoll com és l’Església de Sant Pere, amb una llarga catifa vermella conduint cap a un escenari d’estil psicodèlic decorat amb tot detall, l’acompanyament musical en directe de la banda After All i de dos rapsodes, Roser Capdevila i Ramon Alabau, que han verbalitzat les obres guanyadores. Tot plegat, amb un format molt televisiu i un ritme marcat que buscava ser agraït i àgil.

    

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal potencia els premis Joan Triadú i crea la Gala literària del Ripollès

El Consell Comarcal del Ripollès té un compromís ferm amb el llegat cultural i social de l’escriptor, crític literari i pedagog ribetà Joan Triadú i Font. Això es visibilitza anualment amb la convocatòria dels premis literaris infantils i juvenils, que porten el seu nom. Més enllà de la consolidació, l’any passat ja es va superar el llindar de la 25a edició del certamen.

Llegiu-ne més...
 
Inaugurada la via ferrada del granòfir de Ribes, el primer element del projecte L’experiència dels Pirineus més autèntics

En línia amb l’objectiu de rellançar el Ripollès com a destinació turística potent amb els recursos naturals com a atractiu principal, avui s’ha inaugurat a Ribes de Freser la via ferrada de la Roca de la Creu. Ha estat amb la presència del vicepresident del Consell Comarcal del Ripollès Josep Coma; l’alcalde de Ribes de Freser, Marc Prat; i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull; a més d’altres autoritats que després han pogut estrenar la via. Aquest itinerari esdevé un element inèdit que ascendeix pel granòfir i ofereix unes vistes privilegiades sobre la població i la vall. Aquest projecte s’emmarca dins del pla L’experiència dels Pirineus més autèntics, impulsat i coordinat pel Consell Comarcal del Ripollès.

  

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 9 de 181