foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
El Consell Comarcal incrementa l'aportació en subvencions a entitats, educació i despesa social al projecte de pressupost del 2017

L’equip de govern del Consell Comarcal del Ripollès presentarà demà al ple de la corporació un projecte de pressupost de 7.542.611,93 euros per al 2017, que preveu augments sobretot en les partides destinades a les subvencions a entitats, educació, benestar social i suport als municipis. En concret, el projecte de pressupost aposta per duplicar l’aportació en matèria d’ajuts individuals de menjador escolar, que passaria de 25.000 a 50.000 euros, aportats conjuntament pel Consell Comarcal del Ripollès i el Consorci de Benestar Social del Ripollès. Paral·lelament a això, l’equip de govern mantindrà enguany la línia de subvencions als ajuntaments corresponent al Fons de Cooperació Municipal del Consell Comarcal del Ripollès, que permet als municipis, sobretot als més petits, cobrir part de la despesa en serveis a prestar de caràcter obligatori.

Llegiu-ne més...
 
Intercanvi d’experiències entre el Ripollès i el Conflent en agricultura, ramaderia i turisme

En el marc de les iniciatives de cooperació municipal i d’impuls de l’economia local, el Consell Comarcal del Ripollès i l’Agència de Desenvolupament del Ripollès han participat aquest dilluns a la Jornada d’intercanvi transfronterer Ripollès-Conflent, organitzada amb els suport del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya. Enguany aquesta trobada anual ha tingut lloc a Vilafranca de Conflent, tal com es va decidir al darrer comitè d’enllaç celebrat el juliol passat a Toses. Aquesta tercera sessió tècnica entre càrrecs electes, tècnics i professionals ha estat organitzada per la Comunitat de Comunes del Conflent i ha servit per compartir experiències en matèria d’agricultura, ramaderia i turisme entre aquestes dues comarques catalanes agermanades.


  

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès contracta cinc joves titulats per a pràctiques remunerades

El Consell Comarcal del Ripollès vol contribuir a la formació i a la inserció laboral dels joves del Ripollès que busquen una primera experiència professional al mateix territori un cop acabats els estudis. És per això que la corporació ha contractat cinc joves amb titulacions qualificades en un règim de pràctiques remunerades. L’acció se circumscriu dins del programa Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya, enfocada a aquelles persones entre 18 i 29 anys que han acabat els estudis i estan en situació de desocupació

 

Llegiu-ne més...
 
El Consell informa les entitats esportives i de lleure dels canvis en la regulació de les activitats amb menors d’edat

Aquest mes ha entrat en vigor el nou decret 267/2016 que regula les activitats d’educació en el lleure en què participen menors d’edat. Aquest canvi afecta qualsevol tipus d’entitat o empresa de la comarca que organitzi activitats on participin més de quatre menors d'edat i que es desenvolupin fora de l’àmbit familiar i escolar.

Llegiu-ne més...
 
El Consell dóna suport a la moció del món municipal de respecte a la diversitat afectiva i sexual

El Consell Comarcal del Ripollès s’ha declarat respectuós amb la diversitat afectiva i sexual, amb la realitat de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals i contrària a la discriminació de les persones per l’orientació o la identitat sexuals. Això ha estat així a propòsit de l’aprovació, al ple d’ahir de la corporació, d’una moció també aprovada per diversos ajuntaments de la comarca en la línia del que estipula la Llei 11/2014 del Parlament de Catalunya per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 10 de 176