foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
L’Oficina Jove del Ripollès organitza un curs per aprendre a buscar feina amb Linkedin

Amb la voluntat de donar el màxim d’eines als joves de la comarca que busquen feina, l’Oficina Jove del Ripollès organitza un taller gratuït per aprendretrobar-ne a través de la xarxa social professional Linkedin. Per assistir-hi cal inscriure-s'hi a clicant aquí.

Llegiu-ne més...
 
El Consell d’Alcaldes del Ripollès acull la presentació del debat participatiu sobre el futur del món local

El Consell d’Alcaldes del Ripollès ha dut a terme aquest dimarts al vespre una sessió ordinària en què s’ha tractat el debat participatiu que prepara el departament de Governació de la Generalitat de Catalunya sobre el futur del món local. Ha estat amb la presència de Raül Morales, director dels serveis territorials de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya a Girona.

Llegiu-ne més...
 
El Consell i Governació aposten pel Ripollès amb un nou curs per a personal administratiu municipal

Amb l’objectiu de donar eines per facilitar i optimitzar les tasques del personal administratiu dels municipis de menys de mil habitants del Ripollès, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i el Consell Comarcal del Ripollès imparteixen un curs d’actualització en gestió administrativa. La formació, que consta de dues sessions, ha començat aquest matí amb una trentena de participants i es reprendrà dimarts 15 de novembre. Aquest tipus de curs, els continguts del qual s’han adaptat estrictament a les necessitats i demandes del personal administratiu de la comarca, és la primera vegada que es duu a Catalunya i la voluntat és que, a partir d’aquí, es dugui a terme a d’altres territoris amb municipis amb baixa densitat demogràfica

  

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès se suma a la petició perquè es mantingui l’oficina liquidadora de Ripoll

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso, ha participat a l’acte protocol·lari de signatura del manifest de suport a les oficines liquidadores celebrat aquest migdia a la sala Eudald Pradell de l’Ajuntament de Ripoll. Rubricant el manifest, l’organisme de cooperació municipal dóna suport a la petició per part de diverses instàncies tant públiques com privades de la comarca perquè l’Agència Tributària Catalana no deixi de desenvolupar tasques al Ripollès a través de l’oficina liquidadora del carrer del Progrés número 40 de la capital.

  

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès, a la segona posició de Catalunya en notificacions electròniques per habitant

Seguint amb la voluntat d’agilitzar els tràmits i digitalitzar-los per optimitzar temps i reduir la despesa en paper, el Consell Comarcal del Ripollès aposta decididament per l’administració electrònica. Una mostra n’és el fet que el tercer trimestre del 2016, aquesta institució s’ha convertit en el segon ens comarcal de Catalunya que més notificacions electròniques per habitant ha emès a través del servei e-NOTUM, del consorci Administració Oberta de Catalunya.

Llegiu-ne més...
 
El Ripollès i el Conflent estrenyen lligams en una diada de germanor molt lluïda

Més d’un centenar de persones provinents del Conflent s’han trobat amb desenes de ripollesos i ripolleses en el marc de la Diada de l’agermanament del Ripollès. Aquesta celebració, que es duu a terme alternativament any rere any a cada comarca, enguany ha tingut lloc a Vilallonga de Ter, coincidint amb el 13è Mercat de la trumfa. Les diverses activitats planificades i el bon temps han garantit una jornada molt lluïda.

 

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 10 de 174