foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
El programa '19 x 19' sobre el Consell Comarcal torna a Televisió del Ripollès

El programa 19 x 19, amb informació sobre l’activitat del Consell Comarcal del Ripollès, tornarà a estar en antena a partir d’avui, a Televisió del Ripollès. L’acord signat mesos enrere amb la cadena estableix la producció i emissió d’una sèrie de programes d’aproximadament trenta minuts de durada i de periodicitat mensual.

Llegiu-ne més...
 
El govern del Consell Comarcal acorda revocar les competències i delegacions al vicepresident Miquel Rovira per la pèrdua de confiança

Els consellers que integren el govern del Consell Comarcal del Ripollès varen acordar, en la reunió celebrada dijous passat, el cessament del vicepresident segon Miquel Rovira. La decisió es va prendre arran de la pèrdua de confiança evidenciada les darreres setmanes.

Llegiu-ne més...
 
El Ripollès, amb el Dia europeu de conscienciació sobre la ressuscitació cardíaca

El Consell Comarcal del Ripollès dóna suport als actes commemoratius del Dia europeu de conscienciació sobre la ressuscitació cardíaca, que es duran a terme aquest diumenge dia 16, a partir de les onze del matí, a la plaça de l’ajuntament de Ripoll. Es tracta d’un seguit d’activitats organitzades pel Centre d’Atenció Primària de Ripoll i l’Hospital de Campdevànol, amb la participació a més del Consell Comarcal, de l’Ajuntament i la Policia Local de Ripoll, Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat de Catalunya, Protecció Civil, Creu Roja, El RipollèsCor, l’Institut Català de la Salut i el Sistema d’Emergències Mèdiques, a més d’altres consistoris de la comarca. Tot plegat se celebra sota el paraigua del Consell Català i el Consell Europeu de Ressuscitació amb l’eslògan “Els nens també poden salvar vides”.


Llegiu-ne més...
 
Es triplica, aquest estiu, el nombre de gossos abandonats al Ripollès

El Refugi d’Animals del Ripollès, gestionat pel Consell Comarcal del Ripollès amb el suport de la Diputació de Girona, ha sumat 21 gossos més a les seves instal·lacions durant els darrers tres mesos. Aquesta xifra exactament triplica la del juliol, l’agost i el setembre de l’any passat plegats, quan va ser de set. Això situa la població actual del refugi als 56 cans disponibles per a l’adopció. Aquesta quantitat és per sobre del doble de la població del setembre del 2015 al refugi, que era de 27.

Llegiu-ne més...
 
Ripoll acull dissabte una col·lecta de sang

El Consell Comarcal del Ripollès col·labora amb la jornada de donació de sang que es durà a terme aquest dissabte, 8 d’octubre, al Centre Cívic Eudald Graells de Ripoll. La sessió d’extraccions l’organitzen el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, el Banc de Sang i Teixits i l’Associació de Donats de Sang de Girona.

 
Llegiu-ne més...
 
Creix el nombre d’alumnes de l’Escola Comarcal de Música

L’Escola Comarcal de Música del Ripollès comença el curs 2016-2017 amb 25 alumnes més i arriba a la xifra total de 300. Aquesta quantitat pot anar variant ja que les inscripcions no es tanquen, de manera que els interessats s’hi poden incorporar en el transcurs del calendari lectiu. Aquesta temporada, l’augment de matriculats s’ha produït sobretot entre les edats més baixes

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 10 de 172