foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
Suma d’esforços a la comarca davant la situació de nevades

Després d’estar alerta tota la nit, el Consell Comarcal del Ripollès ha reprès a primera hora d’aquest matí l’activitat del dispositiu especial de nevades. Si el transport escolar ha estat suspès, s’ha vetllat pel benestar dels 45 alumnes i professors de l’Escola Doctor Robert de Camprodon que han passat la nit allotjats a un hotel de Ripoll. De seguida el Consell Comarcal del Ripollès ha posat a la disposició de l’equip docent una tècnica de joventut com a mesura de suport del monitoratge i el desenvolupament de l’esmorzar. A dos quarts de deu, en col·laboració amb el cos de Mossos d’Esquadra, s’ha supervisat l’estat de la carretera i s’ha donat el vistiplau a l’escola perquè els alumnes tornessin a Camprodon. Ha estat amb una expedició supervisada pels Mossos d’Esquadra que ha fet una primera parada a Sant Pau de Segúries i a tres quarts d’onze ha acabat el recorregut a l’estació d’autobusos de la capital de la vall. Allà un grup de pares esperaven una part dels alumnes. La resta s’ha desplaçat a l’escola, que estava oberta però sense activitat lectiva. Des del Consell Comarcal del Ripollès s’ha agraït la col·laboració del cos de Mossos d’Esquadra i de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya així com de l’Ajuntament de Ripoll, que s’ha fet càrrec dels costos de l’allotjament.


   

 
Llegiu-ne més...
 
Informació sobre l'activitat escolar avui al Ripollès

Si el transport escolar, gestionat pel Consell Comarcal del Ripollès, s'ha suspès a tota la comarca, són els ajuntaments els que prenen la decisió sobre el manteniment o la suspensió de l'activitat docent als centres educatiusAquesta ha estat la primera vegada que se suspèn el transport íntegrament a tota la comarca des del 1989, any en què la Generalitat de Catalunya va delegar aquesta competència al Consell Comarcal del Ripollès. Recollim la relació de centres d'ensenyament obligatori i el grau d'activitat segons ens han informat els seus directors aquest matí.


Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès suspèn el transport escolar davant la situació de nevades

El Consell Comarcal del Ripollès tanca per avui el dispositiu especial de nevades i manté SUSPÈS el transport escolar a tota la comarca ateses les previsions meteorològiques per a les properes hores amb la voluntat de garantir la seguretat de tots els alumnes. La decisió sobre l'obertura dels centres escolars correspon a cadascun dels ajuntaments i per més informació sobre cada cas, es recomana contactar amb els mateixos centres o consistoris, amb els quals s’ha coordinat tot l’operatiu.

Mantenim habilitat el telèfon d'informació pública sobre el transport escolar comarcal: 676 43 99 71. Per informació actualitzada del trànsitpodeu clicar aquí.

 
 

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès declara deserta l’adjudicació del servei de recollida de residus

La mesa de contractació constituïda per a l’adjudicació del nou servei de recollida i el transport als gestors autoritzats dels residus municipals dels municipis ripollesos excepte Camprodon ha decidit declarar de deserta la contractació. Atès l’informe valoratiu encarregat per la mateixa mesa als tècnics de la corporació d’acord amb els criteris establerts a les clàusules del procediment, s’ha pres aquesta decisió. El Consell de govern del Consell Comarcal del Ripollès ho ha ratificat en la reunió ordinària d’aquest vespre.

Llegiu-ne més...
 
El transport escolar es desenvolupa sense incidències al Ripollès malgrat les nevades

El Consell Comarcal del Ripollès segueix atentament l’evolució de la situació d’alerta per nevades que afecta els nostres municipis amb la voluntat de garantir la seguretat i el servei als usuaris del transport escolar. Pel que fa als desplaçaments d’avui dilluns, s’han desenvolupat sense incidències. Ja divendres, el govern i l’àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal del Ripollès van activar el protocol de nevades. Ahir diumenge van valorar les previsions meteorològiques i, de la seva banda, les empreses concessionàries es van mostrar preparades i disposades a efectuar el transport a totes les línies actives, tal com s’ha acabat esdevenint.

Llegiu-ne més...
 
El Consell d’Alcaldes, favorable a mantenir la bonificació del preu de l’adopció dels gossos del refugi d’animals

El Consell Comarcal del Ripollès ha comprovat que la bonificació aplicada des del febrer del 2016 a les taxes, així com el reforç de les campanyes de comunicació que s’han fet els últims mesos, ha incentivat l’adopció de gossos del Refugi d’Animals del Ripollès. Amb la voluntat de mantenir aquesta línia, el Consell d’Alcaldes i Alcaldesses ha donat llum verd al dictamen previ per mantenir les rebaixes dels preus, atenent la proposta del mateix Consell Comarcal.


 

 

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Següent > Final >>

Pàgina 11 de 179