foto
Inici
Les últimes notícies de l'equip de Joomla!

Imprimeix Correu electrònic

Facilitar l’assistència als ajuntaments, especialment els més petits, és una de les inquietuds principals del Consell Comarcal del Ripollès. Un exemple n’és el servei de secretaria i intervenció dels catorze municipis menys poblats i a la mancomunitat de la vall de Camprodon. Aquest suport es presta mitjançant un conveni de cooperació amb la Xarxa local de municipis gironins (XALOC). Això permet oferir un servei de qualitat atès que es disposa dels recursos d’un organisme que opera a bona part de la demarcació i que depèn de la Diputació de Girona.

  

 
Imprimeix Correu electrònic

Vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforçar el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire que respirem. Aquests són els propòsits de la Setmana de la mobilitat sostenible i segura, a la qual s'ha adherit el Consell Comarcal del Ripollès. La commemoració s'estén des dels dies 16 fins al 22 de setembre i s'organitza amb el suport de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l’àrea de Barcelona, les Autoritats Territorials de la Mobilitat de Girona, Camp de Tarragona i Lleida, i els Serveis Territorials de Transports de les Terres de l’Ebre, més de 600 activitats. El lema d'enguany és Mobilitza’t per un aire més net!.

 
Imprimeix Correu electrònic

L’evolució cap a una administració més àgil, eficaç, adaptada als reptes de l’actualitat i respectuosa amb el medi ambient és una de les prioritats del Consell Comarcal del Ripollès. És per això que l’àrea de Cooperació municipal, Relacions institucionals i transfrontereres, Modernització de l'administració i Innovació territorial treballa decididament i de forma transversal amb la resta de la corporació per implementar l’administració electrònica.

  

 
Imprimeix Correu electrònic

La participació activa a la vida política, social i cultural de la comarca és un dret de tots els ripollesos i ripolleses amb independència de la seva condició. Fonamentant-se en aquest plantejament el president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso, ha presentat públicament la subvenció que la institució ha atorgat a l’Associació de persones sordes del Ripollès, amb la presència del president d’aquesta associació, Ricardo Solana, a més del president de la Federació de persones sordes de Catalunya, Antonio Martínez.

 
Imprimeix Correu electrònic

El Consell Comarcal del Ripollès vol facilitar l’accés de tota la població a l’ensenyança musical de qualitat. És per això que, per al curs entrant, ha implementat un sistema de bonificacions de les quotes per aquelles famílies que tinguin més d’un alumne matriculat a l’Escola comarcal de música del Ripollès.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 210