foto
Inici El Consell Comarcal Salutació del President
Imprimeix Correu electrònic

Benvolguts,

Acaben d’accedir al portal virtual del Consell Comarcal del Ripollès. Com a president d'aquesta institució, la més sincera benvinguda.

En ple segle XXI, les administracions locals tenim el repte immens de moderrnitzar-nos, amb un desig últim, el de simplificar-nos, esdevenint cada dia més eficients, àgils i profundament transparents.

Esdevinc president d’aquesta institució, amb un objectiu clar i passatger, el de sumar esforços per ser cada vegada més propers i útils als 19 municipis de la comarca.

Els recomano que defugin els sentimentalismes i els tòpics de pertanyença quan pensin en el Ripollès. Estan davant d’una conformació territorial pensada per crear un espai de cooperació municipal al servei dels 19 municipis amb identitats pròpies però reptes compartits.

I és que no en va, la nostra vocació no és la del lideratge, ens satisfà pensar que som útils als nostres ajuntaments per prestar serveis als ciutadans. Simplement això, un gran equip humà al servei d’unes corporacions locals obligades a afrontar reptes majúsculs.

I els hi asseguro que només la cooperació municipal ens permetrà sumar esforços, fer front als reptes, mantenint un model d’autonomia local d’èxit i de treball.

De nou benvinguts a la casa de treball dels nostres ajuntaments, que per extensió és també la vostra!

 

Joan Manso i Bosoms

El president