foto
Inici Notícies i premsa
Notícies del Consell Comarcal
Lliurament dels Premis Literaris Infantils i Juvenils Joan Triadú Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 21 d'abril de 2009 09:28

El divendres 24 d'abril la seu del Consell Comarcal del Ripollès acollirà el lliurament dels Premis Literaris Infantils i Juvenils Joan Triadú, que enguany arriben a la 18a edició. L'acte començarà a les 6 de la tarda.

Llegiu-ne més...
 
Bona participació a la jornada de debat per definir les infraestructures que calen al Ripollès Imprimeix Correu electrònic
dissabte, 18 d'abril de 2009 13:25

34 persones provinents d’àmbits polític, tècnic, econòmic i social del Ripollès van prendre part el dissabte 18 d'abril a la jornada participativa per definir el Pacte Comarcal de les Infraestructures del Ripollès que va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal. La jornada va ser qualificada d’èxit pel president del Consell, Enric Pérez, ja que es va obtenir una bona resposta per part dels participants i es va poder generar un debat molt interessant.

Llegiu-ne més...
 
L'Oficina del Consumidor del Consell assumeix competències d'arbitratge i control de mercat Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 15 d'abril de 2009 15:37

El dimecres dia 15 d'abril va tenir lloc l’acte de signatura del conveni de delegació de competències en matèria de consum entre el director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Jordi Anguera, i el president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez. A partir d’ara, l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor del Consell agafarà dues noves competències: la gestió de l’arbitratge i el control del mercat.

Llegiu-ne més...
 
El Ripollès defineix el futur de les seves infraestructures a través d'una jornada participativa Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 15 d'abril de 2009 09:53

Aquest proper dissabte 18 d’abril es celebrarà la jornada participativa que ha de permetre definir conjuntament el Pacte Comarcal de les Infraestructures del Ripollès. Serà una matinal de debat al voltant de cinc infraestructures (viàries, ferroviàries, energètiques, de telecomunicacions i de sanejament i residus) en què participaran cinc grups formats per entre 5 i 7 persones cadascun provinents d’àmbits polític, tècnic, econòmic i social del Ripollès.

Llegiu-ne més...
 
El Servei de Joventut organitza un curs de monitors de lleure a Campdevànol Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 14 d'abril de 2009 19:42

El dia 6 d'abril va començar a Campdevànol un curs de monitors de lleure infantil i juvenil “Semi Intensiu de Setmana Santa”, que s’allargarà durant els mesos d’abril i maig. Es tracta d’un curs organitzat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal i executat per la Fundació Pere Tarrés en el qual participen una vintena de persones.

Llegiu-ne més...
 
Els diputats Palma i Canet demanen des del Consell el consens del territori per agilitzar els tràmits de les variants Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 6 d'abril de 2009 13:55

Els diputats al Congrés Montserrat Palma (PSC) i Francesc Canet (ERC) s’han reunit aquest dilluns dia 6 d'abril al matí amb el president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez, i les alcaldesses de Ripoll i Campdevànol, Teresa Jordà i Núria López respectivament, per planificar el treball que cal fer des del territori per agilitzar el procés de construcció de les variants de Ripoll-Campdevànol i Olot.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 101 102 103 104 105 106 Següent > Final >>

Pàgina 103 de 106