foto
Inici Notícies i premsa
Notícies del Consell Comarcal
El Ripollès aposta per la biomassa i endegarà un estudi de viabilitat Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 13 de maig de 2009 10:07
Aquest estiu es començarà a redactar el Pla Estratègic per al Desenvolupament de la Biomassa Forestal al Ripollès, que analitzarà les possibilitats d’implantació d’aquesta energia alternativa municipi per municipi.

Llegiu-ne més...
 
Educació flexibilitzarà la gestió dels ajuts de menjador per evitar el greuge als alumnes de nuclis agregats Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 13 de maig de 2009 10:03

El dia 7 de maig representants polítics del Ripollès es van reunir amb la Directora General d’Atenció a la Comunitat Educativa, Maria Isabel Darder, per plantejar-li la demanda de gratuïtat del servei de menjador escolar per als alumnes de nuclis agregats o de masies allunyades del nucli urbà.

Llegiu-ne més...
 
Govern i territori concideixen en la bona valoració dels projectes presentats al Pla d'Iniciatives Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 13 de maig de 2009 09:53

Assegurar que els projectes subvencionats es podran executar i que repercutiran en la competitivitat de les empreses i el manteniment i/o creació d'ocupació. Amb aquest objectiu els diferents ens i entitats representatius del teixit econòmic de la comarca: el Consell Comarcal del Ripollès, el Consorci Ripollès Desenvolupament, la Fundació Eduard Soler i la Unió Intersectorial i Empresarial del Ripollès (UIER), han consensuat una sèrie de bases perquè els ajuts de la segona convocatòria del Pla d’Iniciatives de Dinamització Comarcal siguin el màxim d’optimitzables per al territori.

Llegiu-ne més...
 
Xerrada sobre telefonia mòbil per als membres de l'ACPAM Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 13 de maig de 2009 09:35
Els drets que tenim els consumidors pel que fa a telefonia mòbil i fixa. Aquest va ser el tema central de la xerrada que es va fer dijous 7 de maig a la sala d'actes del Consell Comarcal del Ripollès. Un acte dirigit als membres de l'Associació Comarcal per a la Promoció i Ajut als Minusvàlids (ACPAM).

Llegiu-ne més...
 
El Consell d'Alcaldes posa sobre la taula la necessitat de millorar la recollida selectiva Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 6 de maig de 2009 13:54

El Ripollès encara està lluny dels objectius marcats en matèria de recollida de residus i reciclatge. Aquesta és una de les informacions que es va posar sobre la taula en la sessió extraordinària del Consell d’Alcaldes celebrada el  dimarts 5 de maig al vespre a la seu del Consell Comarcal del Ripollès.

Llegiu-ne més...
 
El Consell acull el repartiment de premis de les Curses de Muntanya del 2008 Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 4 de maig de 2009 12:02
La Federació d'Entitats Exursionistes de Catalunya va lliurar els premis de la Copa Catalana de Curses de Muntanya i del Circuit Català de Curses de Muntanya de l'any 2008 el dissabte 2 de maig passat a la sala d'actes del Consell Comarcal del Ripollès. L'acte es va organitzar coincidint amb la Cursa de Mossos d'Esquadra-Sant Amand, que es va fer l'endemà a Ripoll.
Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 101 102 103 104 105 106 107 Següent > Final >>

Pàgina 103 de 107