foto
Inici Notícies i premsa
Notícies del Consell Comarcal
El Secretari per a la Immigració presenta el Pacte Nacional per a la Immigració i la futura Llei d'Acollida a la comarca del Ripollès Imprimeix Correu electrònic
diumenge, 20 de juliol de 2008 15:19
Acció Social i Ciutadania invertirà aquest any més de 81.000 euros a la comarca per projectes d'integració de persones nouvingudes

El secretari per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós, va realitzar el passat dia 16 de juliol una visita a la capital del Ripollès per presentar dos dels projectes emblemàtics del Departament en aquesta legislatura: el Pacte Nacional per a la Immigració i la futura Llei d'Acollida de les persones nouvingudes i retornades a Catalunya. Aquesta comarca és la que té l’índex d’immigració més baixa de Catalunya i es concentra, en bona part, a Ripoll. La nacionalitat d’origen marroquina és la que predomina a la comarca, seguida a molta distància per la colombiana i la romanesa.
Llegiu-ne més...
 
Reunió del Consell de Dones del Ripollès Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 14 de juliol de 2008 10:35

El passat nou de juliol va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal del Ripollès una nova reunió del Consell de Dones del Ripollès.

En aquesta reunió presidida per la Sra. Maria Carme Freixa, vicepresidenta del Consell Comarcal del Ripollès, va  participar també la Sra. Esperanza Permanyer, Coordinadora Terriotrial de l’Institut Català de les Dones.

Llegiu-ne més...
 
Constitució Govern Salut del Ripollès Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 14 de juliol de 2008 09:54
El dissabte 12 de juliol, la consellera de Salut, Marina Geli, va presidir la constitució del Consell Rector del Govern Territorial de Salut (GTS) del Ripollès a la seu del Consell Comarcal del Ripollès. A l’acte, també va assistir el director del Servei Català de la Salut, Josep M. Sabaté, la directora territorial de Salut a Girona, Marta Pedrerol, el president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez, els alcaldes dels municipis de la comarca i la resta de membres del Consell Rector.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 101 102 103 Següent > Final >>

Pàgina 103 de 103