foto
Inici Notícies i premsa
Notícies del Consell Comarcal
L'Escola Comarcal de Música celebra la II Trobada de pianos Imprimeix Correu electrònic
divendres, 15 de maig de 2009 08:45
Aquest divendres 15 de maig a la tarda, l'Escola Comarcal de Música del Ripollès celebra la II Trobada de pianos a la seu de Ripoll (edifici annex a l'Escola Salesiana). Aquesta és una activitat pensada com a eina pedagògica per a la millora docent i, per tant, hi assistiran tots els alumnes de l'Escola. La trobada dels alumnes s'iniciarà a porta tancada a les sis de la tarda i finalitzarà amb un concert obert a tothom a les vuit del vespre.
 
Govern i oposició crearan una taula de debat al voltant del reciclatge Imprimeix Correu electrònic
dijous, 14 de maig de 2009 09:09

En el torn de precs i preguntes del ple del Consell Comarcal del mes de maig, celebrat el dia 13, el cap de l’oposició, Miquel Rovira, va proposar a l’equip de govern sumar esforços i unir-se en una taula de debat per valorar el tema de la recollida selectiva i proposar nous plantejaments que permetin allunyar-se dels mals resultats que hi ha a la comarca en aquesta matèria.

Llegiu-ne més...
 
Ple del Consell Comarcal del mes de maig de 2009 Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 13 de maig de 2009 10:43
Aquest dimecres dia 13 de maig tindrà lloc la sessió ordinària del Ple del Consell Comarcal del Ripollès. Serà a les vuit del vespre a la seu de la corporació. Consulteu la convocatòria.
 
Enric Pérez és membre de la nova subcomissió de consells de la Federació de Municipis Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 13 de maig de 2009 10:10

Davant l’avantprojecte de la futura Llei de Governs Locals que ha de definir la nova organització territorial, la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) ha decidit unir polítics i tècnics en una comissió per poder-hi fer aportacions. És la Subcomissió de Consells Comarcals, que es va constituir el  8 de maig a Barcelona.

Llegiu-ne més...
 
El Ripollès aposta per la biomassa i endegarà un estudi de viabilitat Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 13 de maig de 2009 10:07
Aquest estiu es començarà a redactar el Pla Estratègic per al Desenvolupament de la Biomassa Forestal al Ripollès, que analitzarà les possibilitats d’implantació d’aquesta energia alternativa municipi per municipi.

Llegiu-ne més...
 
Educació flexibilitzarà la gestió dels ajuts de menjador per evitar el greuge als alumnes de nuclis agregats Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 13 de maig de 2009 10:03

El dia 7 de maig representants polítics del Ripollès es van reunir amb la Directora General d’Atenció a la Comunitat Educativa, Maria Isabel Darder, per plantejar-li la demanda de gratuïtat del servei de menjador escolar per als alumnes de nuclis agregats o de masies allunyades del nucli urbà.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 101 102 103 104 105 106 107 108 Següent > Final >>

Pàgina 104 de 108