foto
Inici Notícies i premsa
Notícies del Consell Comarcal
L'Oficina del Consumidor del Consell assumeix competències d'arbitratge i control de mercat Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 15 d'abril de 2009 15:37

El dimecres dia 15 d'abril va tenir lloc l’acte de signatura del conveni de delegació de competències en matèria de consum entre el director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Jordi Anguera, i el president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez. A partir d’ara, l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor del Consell agafarà dues noves competències: la gestió de l’arbitratge i el control del mercat.

Llegiu-ne més...
 
El Ripollès defineix el futur de les seves infraestructures a través d'una jornada participativa Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 15 d'abril de 2009 09:53

Aquest proper dissabte 18 d’abril es celebrarà la jornada participativa que ha de permetre definir conjuntament el Pacte Comarcal de les Infraestructures del Ripollès. Serà una matinal de debat al voltant de cinc infraestructures (viàries, ferroviàries, energètiques, de telecomunicacions i de sanejament i residus) en què participaran cinc grups formats per entre 5 i 7 persones cadascun provinents d’àmbits polític, tècnic, econòmic i social del Ripollès.

Llegiu-ne més...
 
El Servei de Joventut organitza un curs de monitors de lleure a Campdevànol Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 14 d'abril de 2009 19:42

El dia 6 d'abril va començar a Campdevànol un curs de monitors de lleure infantil i juvenil “Semi Intensiu de Setmana Santa”, que s’allargarà durant els mesos d’abril i maig. Es tracta d’un curs organitzat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal i executat per la Fundació Pere Tarrés en el qual participen una vintena de persones.

Llegiu-ne més...
 
Els diputats Palma i Canet demanen des del Consell el consens del territori per agilitzar els tràmits de les variants Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 6 d'abril de 2009 13:55

Els diputats al Congrés Montserrat Palma (PSC) i Francesc Canet (ERC) s’han reunit aquest dilluns dia 6 d'abril al matí amb el president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez, i les alcaldesses de Ripoll i Campdevànol, Teresa Jordà i Núria López respectivament, per planificar el treball que cal fer des del territori per agilitzar el procés de construcció de les variants de Ripoll-Campdevànol i Olot.

Llegiu-ne més...
 
El Consell presenta el Pacte Comarcal de les Infraestructures Imprimeix Correu electrònic
divendres, 3 d'abril de 2009 13:05
Establir un diagnòstic unitari sobre la situació de les infraestructures al Ripollès, articular un conjunt de propostes de consens amb experts i ciutadania sobre les infraestructures de futur de la comarca i disposar d'una eina que permeti agilitzar les negociacions de les inversions al Ripollès. Aquests són els objectius del Pacte Comarcal de les Infraestructures, una iniciativa innovadora i basada en la participació endegada des del Consell Comarcal del Ripollès.
Llegiu-ne més...
 
Segona convocatòria del pla d'iniciatives comarcals Imprimeix Correu electrònic
dissabte, 21 de març de 2009 14:36
Amb motiu de la segona convocatòria per presentar projectes al pla d’iniciatives de dinamització comarcal, el Consell Comarcal del Ripollès va convocar una reunió  entre diferents organismes per consensuar un treball conjunt que permeti que les empreses del Ripollès puguin aprofitar al màxim aquests ajuts que  poden donar una empenta considerable a moltes iniciatives empresarials del territori.
Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 101 102 103 104 105 106 Següent > Final >>

Pàgina 104 de 106