foto
Inici Notícies i premsa
Notícies del Consell Comarcal
Presentació del conveni signat pel Consell Comarcal del Ripollès, VIGFA Residus i la Fundació MAP Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 24 de febrer de 2009 12:13
El passat dia 18 de febrer es va presentar el nou servei de recollida d’andròmines i gestió de les deixalleries que durà a terme a partir d’ara la Fundació MAP.

Aquest és el resultat del conveni signat pel propi Consell Comarcal del Ripollès, l’empresa VIGFA, empresa concessionària que fa la recollida de residus al Ripollès, i la Fundació MAP.

 

 
Amb aquest conveni es possibilitat que la recollida de trastos i gestió de les deixalleries de la comarca, tant fixes com mòbils, vagi a càrrec de la Fundació MAP.

D’aquesta manera la Fundació obre una nova línea de treball que facilita la incorporació laboral de persones que presenten algun tipus de d’incapacitat, permetent ampliar la tasca social que realitza la Fundació.
Llegiu-ne més...
 
El passat 10 de febrer es van lliurar els terminals de la xarxa RESCAT als ajuntaments del Ripollès que no disposen de policia local Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 11 de febrer de 2009 08:31
L’acte va tenir lloc a la seu del Consell i a més del seu president a l’acte també va assistir el Sr. Marc Vidal, Director del Dept. d’Interior, RR II i Participació a Girona, a més de nombrosos alcaldes i regidors dels municipis del Ripollès.
 
      

En el transcurs del mateix es van lliurar a tots els alcaldes i alcaldesses de la comarca, que no disposen de policia local en els seus municipis, els terminals de la xarxa RESCAT.

La xarxa RESCAT és una xarxa de radiocomunicacions de seguretat i emergències de la Generalitat, gestionada pel Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació, que dona cobertura a tot el territori. Aquests terminals faciliten la comunicació directe amb protecció civil i la resta de cossos de seguretat davant de qualsevol circumstància sobrevinguda al municipi que necessites d’una resposta d’emergència. Sobretot tenint en compte que aquests municipis no disposen de cap cos de seguretat local.
Llegiu-ne més...
 
El Departament de Governació de Generalitat presenta al Consell Comarcal del Ripollès el pla Catalunya Connecta, amb una inversió prevista de 5,1 milions d’euros Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 10 de febrer de 2009 17:46
La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, que depèn del Departament de Governació i Administracions Públiques, van presentar a la seu del Consell Comarcal del Ripollès aquest pla, que inclou 64 actuacions per dotar de telefonia mòbil, internet de banda ampla i TDT tots el nuclis de població de més de 50 habitants, i de més petits, atenent a les especificitats del territori amb una inversió de 5,1 milions d’euros fins el 2010.
 
 
El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, acompanyat per la directora dels Serveis Territorials de Governació a Girona, Mireia Mata, ha presentat avui les actuacions que el pla Catalunya Connecta inclou a la comarca del Ripollès. L’acte ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal, davant del seu president, Enric Pérez, així com de nombrosos alcaldes i empresaris de la zona.
Llegiu-ne més...
 
Visita a Madrid del president del Consell Comarcal per a tractar dels projectes de vies verdes i infraestructures viàries de la comarca Imprimeix Correu electrònic
divendres, 16 de gener de 2009 17:42
El president del Consell Comarcal del Ripollès Enric Pérez va desplaçar-se el passat dia 15 de gener a Madrid per a mantenir una reunió am el Sr. Jesús Casas, Director de Desenvolupament Sostenible i Medi Rural, i la Sra. Eva Cobo Subdirectora General de Desenvolupament Territorial. A la reunió també van participar la Sra. Montse Palma, Diputada per Girona i el Sr. Emili Mató, gerent del Consorci de vies verdes de Girona.

L’objectiu d’aquesta reunió era el de fer avançar el projecte de via verda entre els municipis de Campdevànol i Ripoll. Aquest projecte, que ja va estar presentat pel Consorci de Vies Verdes de Girona fa uns mesos, requeria d’una sèrie de modificacions tècniques que ja s’han realitzat i que es van lliurar en aquesta reunió.
Llegiu-ne més...
 
Valoració positiva dels primers tallers de memòria Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 29 de desembre de 2008 11:39
El president del Consell Comarcal i representants de l’Associació FADES, van manifestar en roda de premsa la seva satisfacció per l’èxit aconseguit pels tallers de memòria.

Aquests tallers són fruit del conveni de col•laboració signat l’any 2008 per l’ens comarcal i FADES, amb l’objectiu de realitzar uns tallers de memòria destinats a persones majors de 65 anys. L’objectiu principal d’aquests tallers ha estat el manteniment de les capacitats cognitives en un moment de la vida en el qual les possibilitats de perdre aquestes capacitats augmenta considerablement.
Llegiu-ne més...
 
Presentació del nou servei on-line sobre salut sexual i reproductiva Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 29 de desembre de 2008 10:56

El passat 23 de desembre es va presentar a la seu del Consell, el nou servei de consultes sobre salut sexual i reproductiva que es podrà fer a través de la xarxa.                                                                                         

 Al Ripollès, a través dels plans locals de joventut, s’ha detectat entre els joves un dèficit pel que fa a la informació relacionada amb temes sexuals i reproductius, ja sigui per desconeixement o per l’assimilació de conceptes erronis que al capdavall el que acaben provocant són  embarassos no desitjats i malalties de transmissió sexual, entre altres.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 101 102 103 104 105 106 Següent > Final >>

Pàgina 105 de 106