foto
Inici Notícies i premsa
Notícies del Consell Comarcal
Estrena del CD de música tradicional catalana interpretat pels alumnes de primària del Ripollès Imprimeix Correu electrònic
divendres, 24 d'octubre de 2008 10:43
El dijous 23 d’octubre la seu del Consell Comarcal va acollir la presentació del CD: Tu “agon” vius gravat durant la IV Trobada de Música Tradicional del Ripollès.Aquesta gravació, en la que han participat els alumnes, és fruit del treball del grup de mestres de música de totes les escoles de Primària del Ripollès que, recolzats i encoratjats pels Randellaires, fan una tasca de recuperació de la música tradicional que malauradament mica en mica es va perdent, però que gràcies a iniciatives com aquesta es comencen a recuperar.

Enguany són cançons tradicionals que ens parlen de molts llocs i racons d’arreu dels països catalans com: Santa Cecília, San Feliu Sasserres, Sant Gil, Sant Martí i Oristà, entre d’altres.

 
Presentació de la campanya pel foment de la recollida de la matèria orgànica a la comarca del Ripollès Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 22 d'octubre de 2008 12:01
El dilluns dia 20 d’octubre es va presentar a la seu del Consell Comarcal, la campanya de comunicació Nous Aires. Nous cubells per a la matèria orgànica.

La campanya preveu conscienciar als ciutadans i als centres educatius de secundaria i batxillerat, sobre com fer un bon ús dels nous cubells airejats cedits pel Consell comarcal del Ripollès per a la realització de la recollida selectiva de la matèria orgànica.

El principal avantatge d’aquest nou cubell és que eviten els possibles líquids (també anomenats lixiviats) i pudors que pot causar la descomposició de la matèria orgànica sinó es diposita al contenidor de forma freqüent.
Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès aconsegueix la certificació ambiental EMAS Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 13 d'octubre de 2008 12:44

El divendres 10 d’octubre el President de la Corporació, Enric Pérez, i el Conseller Comarcal de Medi Ambient, Àngel Ferrer, van presentar en roda de Premsa, la certificació de qualitat ambiental obtinguda pel Consell Comarcal del Ripollès i atorgada pel Departament de Medi Ambient de la GeneralitatL’obtenció d’aquesta certificació es deu a la voluntat del Consell Comarcal de promoure el respecte vers el medi i donar exemple a la ciutadania perquè aquesta millori el seu comportament ambiental.
Llegiu-ne més...
 
Reunió de la Coordinadora Comarcal d'Educació Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 13 d'octubre de 2008 12:41

El passat dijous 9 d’octubre va tenir lloc una nova reunió de la Coordinadora Comarcal d’Educació.

Aquest és un espai de trobada on estan representades totes les escoles i estaments  educatius de la comarca i que té com a objectiu principal vetllar per la qualitat educativa del Ripollès, resolent els problemes que puguin existir, i posant sobre la taula propostes pedagògiques que cada escola ha de valorar en funció dels seus currículums i necessitats.

 

Llegiu-ne més...
 
Presentació de la Tria de mulats d'Espinavell 2008 Imprimeix Correu electrònic
divendres, 3 d'octubre de 2008 12:50
El president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez i l’alcalde de Molló, Lluís Pairó, juntament amb representants de Caixa de Girona, patrocinadors de l’esdeveniment, han presentat aquest divendres en roda de premsa, a la seu del Consell Comarcal del Ripollès l’edició 2008 de la Tria de mulats d’Espinavell que tindrà lloc, com cada any, el dia 13 d'octubre.
Tant el president del Consell com l’alcalde han destacat la importància d’aquest fira com a referent d’enorme rellevància en el sector primari del Ripollès que ha de contribuir a posar en valor la qualitat dels productes de la comarca.
Llegiu-ne més...
 
Visita al Ripollès del Conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat Imprimeix Correu electrònic
dijous, 4 de setembre de 2008 12:22
El passat dimecres 3 de setembre el Conseller del DAR Joaquim Llena va realitzar una visita a la comarca del Ripollès.

La visita va començar amb un dinar a la Cooperativa Agrícola de Sant Joan de les Abadesses amb representants del sector agroalimentari de la comarca, on aquests van explicar al Conseller quines són les inquietuds principals del sector així com els projectes en els que s’està treballant per tal d’impulsar-lo. En aquest dinar també van prendre part el president i la vicepresidenta del Consell Comarcal del Ripollès, així com l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses i el president del Consorci Ripollès Desenvolupament.
Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 101 102 103 104 105 Següent > Final >>

Pàgina 105 de 105