foto
Inici Notícies i premsa
Notícies del Consell Comarcal
160 participants a la I Trobada de gent gran del Ripollès, celebrada a Núria Imprimeix Correu electrònic
divendres, 30 de juny de 2017 12:34

Amb l’objectiu de contribuir a l’oferta d’oci per a la població de més edat de la comarca, afavorir a la descoberta del nostre patrimoni entre els habitants i promoure la cohesió entre els ciutadans dels diferents municipis, el Consell Comarcal del Ripollès ha celebrat la primera Trobada de gent gran del Ripollès. L’esdeveniment ha consistit en un viatge organitzat fins al santuari de Núria, coincidint amb la festivitat de Sant Pere, una de les dates assenyalades a la vall, que marca tradicionalment l’inici de la temporada d’estiu.

Llegiu-ne més...
 
Rècord d’alumnes a l’Escola comarcal de música del Ripollès Imprimeix Correu electrònic
dijous, 22 de juny de 2017 13:55

El Consell Comarcal valora com un èxit rotund el model de gestió actual de l’Escola comarcal de música del Ripollès. La mostra és que s’ha batut un rècord pel que fa la nombre d’inscrits, que al llarg d’aquest curs ha superat la xifra de 300. El vicepresident Josep Coma celebra aquests bons resultats tenint en compte que no fa gaire temps “l’Escola comarcal de música del Ripollès passava per un moment molt baix, amb pocs alumnes, els ajuntaments hi havien de fer aportacions extraordinàries i era insostenible”. Així ho ha detallat al ple de la corporació celebrat aquest dimarts. De la seva banda, el president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso, ha subratllat que s’ha “mantingut la tutela” del servei i que “s’ha donat resposta a una situació jurídica molt dolenta”.

Llegiu-ne més...
 
La seu del Consell Comarcal del Ripollès acollirà una oficina de Tributs de Catalunya Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 20 de juny de 2017 20:44

El ple del Consell Comarcal del Ripollès han aprovat signar un conveni amb l’Agència Tributària Catalana pel qual la seu institucional de la corporació ripollesa acollirà l’oficina de Tributs de Catalunya. Aquest acord persegueix oferir a la ciutadania un servei tributari integrat, eficaç i de qualitat; el que es coneix com a finestreta única. Alhora, també es busca homogeneïtzar i millorar progressivament els procediments, compartir coneixements tècnics i funcionals i col·laborar tecnològicament en l’àmbit tributari. Aquesta col·laboració aportarà, a més, beneficis mutus a tots dos organismes. Així, d’’una banda, permetrà donar suport a algunes funcions del consell i, de l’altra, es contribuirà a donar cos a  l’estructura de l’Agència Tributària de Catalunya.

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal organitza la primera Trobada de gent gran del Ripollès Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 20 de juny de 2017 16:21

Amb l’objectiu de contribuir a l’oferta d’oci per a la població de més edat de la comarca, afavorir a la descoberta del nostre patrimoni entre els habitants i promoure la cohesió entre els ciutadans dels diferents municipis, el Consell Comarcal del Ripollès impulsa la celebració de la primera Trobada de gent gran del Ripollès. L’esdeveniment se celebrarà coincidint amb la diada de Sant Pere, el proper 29 de juny, al santuari de Núria. Es tracta d’una iniciativa impulsada per les àrees de Serveis a les persones i de Presidència del Consell Comarcal del Ripollès, amb el suport de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Llegiu-ne més...
 
Les obres de la via verda entre Sant Pau i Sant Joan, a punt de començar Imprimeix Correu electrònic
divendres, 16 de juny de 2017 17:27

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso, ha acompanyat el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font; l’alcaldessa, Dolors Cambras, i l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué, a la presentació del projecte de via ciclista que connectarà aquests dos municipis l’any que ve. Manso ha felicitat totes les parts implicades en aquest projecte i ha manifestat: “Ni en el millor dels somnis ens hauríem pogut imaginar que Setcases estaria relligat amb Gombrèn per una via verda”. En aquest sentit, ha posat en relleu que un projecte com la via ciclista del Ter “aplega un pilot de municipis” i que això “en una comarca de 25.000 habitants dóna moltes oportunitats econòmiques i de promoció turística”.

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès adjudicarà el servei de recollida de residus amb una rebaixa del 14 % del preu de licitació Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 6 de juny de 2017 19:42

El Consell Comarcal del Ripollès ha admès l’oferta presentada per les empreses Urbaser SA i Vigfa Residus SLU per prestar el servei de la recollida i el transport als gestors autoritzats dels residus municipals de la comarca del Ripollès, exceptuant el municipi de Camprodon. L’oferta millora en un 13,88 % el preu de licitació, cosa que representarà l’estalvi de 217.000 euros per als municipis sobre el preu de sortida. L’adjudicació està subjecta a la presentació, per part de les empreses escollides, de tota la documentació reglamentària dins dels terminis establerts.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 5 de 108