foto
Inici Notícies i premsa
Notícies del Consell Comarcal
El Consell Comarcal presenta un projecte amb dos milions d’euros per rellançar el Ripollès com a destinació turística única Imprimeix Correu electrònic
dijous, 23 de febrer de 2017 19:17

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso, ha presentat a Setcases un pla per reforçar, en un període de quatre anys, el Ripollès com a destinació turística potent amb els recursos naturals com a atractiu principal. Ho ha fet al costat de la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, i l’alcalde de la població, Carlos Fernández, i davant la presència d’alcaldes, regidors i altres autoritats catalanes. Sota el nom “L’experiència dels Pirineus més autèntics” està dotat amb 2.130.221 euros (IVA no inclòs), la meitat dels quals són una aportació de la convocatòria 2014-2020 del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), administrats per la Generalitat de Catalunya. Es tracta del segon projecte més ben valorat dins la convocatòria.

Llegiu-ne més...
 
Divendres que ve, sessió informativa sobre l’intercanvi de joves Hi Connect, de l’alberg de Sant Joan Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 20 de febrer de 2017 09:26

El Consell Comarcal del Ripollès, a través de l’Oficina Jove del Ripollès, impulsa un cicle d’activitats per tal de fomentar la mobilitat internacional entre els joves de la comarca. És sota el títol Europa? No és lluny!, amb el suport d’Europe Direct Girona i els ajuntaments de Sant Joan de les Abadesses, Campdevànol, Camprodon, Ribes de Freser i Ripoll. L’auditori del Centre Cívic El Palmàs, de Sant Joan, serà l’escenari de la segona xerrada, que tindrà lloc aquest divendres vinent, 24 de febrer, a les set del vespre. Girarà al voltant del projecte d’intercanvi Hi Connect i en aquest cas està organitzada per l’ajuntament.


Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès dóna suport a la Federació de Persones Sordes de Catalunya Imprimeix Correu electrònic
divendres, 10 de febrer de 2017 13:30

El vicepresident del Consell Comarcal del Ripollès Josep Coma i el conseller de Cultura, Salut i Consum, Josep Estragués, han atès a Ripoll la visita d’una delegació de la Federació de persones sordes de Catalunya (FESOCA), encapçalada pel seu president, Antonio Martínez, i també representants de l’Associació de persones sordes del Ripollès (APSR). La trobada s’ha emmarcat en la vocació d’atendre les inquietuds de tots els col·lectius de la comarca i oferir suport a la seva tasca.


Llegiu-ne més...
 
Front comú, des del Consell Comarcal del Ripollès, per frenar la pobresa energètica Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 8 de febrer de 2017 11:42

El Consell Comarcal del Ripollès ha atenuat, a través del Consorci de Benestar del Ripollès, els efectes de la pobresa energètica durant el 2016 i està implementant més mecanismes per seguir combatent aquesta problemàtica social. Això és possible gràcies al treball conjunt dels tècnics del consorci, les companyies subministradores locals d’aigua, gas i electricitat, les entitats socials, així com altres institucions comarcals.

El president del Consorci de Benestar Social del Ripollès, Joan Manso, subratlla la importància d’abordar el problema des de l’arrel. En aquest sentit, destacat la feina que s’ha començat a fer en col·laboració amb l’Agència de Desenvolupament del Ripollès per ajudar les famílies amb limitacions econòmiques a reduir els costos derivats dels subministraments. Això implica un treball d’anàlisi de la facturació individual, incloent-hi la potència contractada i les franges horàries de consum; visites a les llars i l’elaboració d’arranjaments bàsics.

Llegiu-ne més...
 
L’experiència de tres cooperants esperona els joves a practicar la mobilitat europea Imprimeix Correu electrònic
dissabte, 4 de febrer de 2017 00:00

El Consell Comarcal del Ripollès, a través de l’Oficina Jove, ha organitzat una conferència a Camprodon amb el propòsit de donar a conèixer diversos programes de mobilitat europea basats en el cooperativisme i les feines comunitàries. Ha estat davant d’un públic molt variat, format tant per pares interessats en aquestes propostes com per joves que hi han acudit per iniciativa pròpia. Dins dels múltiples programes de mobilitat europea, a la conferència s’hi ha tractat fórmules que combinen el caràcter formatiu i el desenvolupament personal amb el vessant altruista.


Llegiu-ne més...
 
El Ripollès i el Conflent aposten per l’esport de muntanya com a eina conjunta de promoció turística Imprimeix Correu electrònic
divendres, 3 de febrer de 2017 18:40

El comitè d’enllaç de l’agermanament entre el Ripollès i el Conflent veu en les proves esportives de muntanya una fórmula per promocionar conjuntament els dos territoris. És per això que en la darrera reunió, celebrada aquesta setmana a Rià, al Conflent, representants polítics i tècnics del Consell Comarcal del Ripollès i de la Comunitat de Comunes del Conflent han discutit sobre aquesta possibilitat amb la voluntat de reforçar les iniciatives de cooperació municipal, d’impuls de l’economia local i de coordinació de la multitud d’esdeveniments esportius d’aquest tipus que tenen lloc en aquest espai a l’entorn de la frontera. A la cita també hi ha estat presents representants d’entitats excursionistes i esportives d’ambdues comarques, amb la finalitat de parlar sobre la coordinació d’algunes d’aquestes activitats.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 6 de 107