foto
Inici Notícies i premsa
Notícies del Consell Comarcal
El Consell Comarcal obre la convocatòria de subvencions per a entitats i centres escolars Imprimeix Correu electrònic
dijous, 9 de març de 2017 14:13

El Consell Comarcal del Ripollès ha obert el termini per presentar les sol·licituds de les subvencions del 2017 corresponents al programa 1, destinades al suport a entitats i escoles. Aquestes aportacions responen a la voluntat de l’equip de govern de cooperar econòmicament amb les entitats, associacions i fundacions públiques o privades per contribuir a desenvolupar polítiques d’interès social comarcal. L’atorgament de les subvencions es farà mitjançant uns sistemes de puntuació amb clara transparència amb la intenció de garantir l’eficiència i l’eficàcia en la gestió dels diners públics en el camp de les subvencions i complir així amb la legislació vigent en matèria de transparència i bon govern. 

Llegiu-ne més...
 
El Consell, la Generalitat i els ajuntaments s’uneixen per garantir el desplegament de la fibra òptica al Ripollès Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 6 de març de 2017 15:43

La Generalitat de Catalunya ha presentat el pla per desplegar la xarxa pública de fibra òptica a la comarca, un cop ja s’ha enllestit l’eix Vic-Ripoll, amb una inversió de 300.000 euros. Ha estat en un acte en què han participat el president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso; el secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, Jordi Puigneró; l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, i el de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué; a més de Joan Cervera en representació de la Xarxa Oberta de Catalunya (XOC) i el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca, i Antoni Serra, cinquè tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vic.

  

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal presenta un projecte amb dos milions d’euros per rellançar el Ripollès com a destinació turística única Imprimeix Correu electrònic
dijous, 23 de febrer de 2017 19:17

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso, ha presentat a Setcases un pla per reforçar, en un període de quatre anys, el Ripollès com a destinació turística potent amb els recursos naturals com a atractiu principal. Ho ha fet al costat de la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, i l’alcalde de la població, Carlos Fernández, i davant la presència d’alcaldes, regidors i altres autoritats catalanes. Sota el nom “L’experiència dels Pirineus més autèntics” està dotat amb 2.130.221 euros (IVA no inclòs), la meitat dels quals són una aportació de la convocatòria 2014-2020 del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), administrats per la Generalitat de Catalunya. Es tracta del segon projecte més ben valorat dins la convocatòria.

Llegiu-ne més...
 
Divendres que ve, sessió informativa sobre l’intercanvi de joves Hi Connect, de l’alberg de Sant Joan Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 20 de febrer de 2017 09:26

El Consell Comarcal del Ripollès, a través de l’Oficina Jove del Ripollès, impulsa un cicle d’activitats per tal de fomentar la mobilitat internacional entre els joves de la comarca. És sota el títol Europa? No és lluny!, amb el suport d’Europe Direct Girona i els ajuntaments de Sant Joan de les Abadesses, Campdevànol, Camprodon, Ribes de Freser i Ripoll. L’auditori del Centre Cívic El Palmàs, de Sant Joan, serà l’escenari de la segona xerrada, que tindrà lloc aquest divendres vinent, 24 de febrer, a les set del vespre. Girarà al voltant del projecte d’intercanvi Hi Connect i en aquest cas està organitzada per l’ajuntament.


Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès dóna suport a la Federació de Persones Sordes de Catalunya Imprimeix Correu electrònic
divendres, 10 de febrer de 2017 13:30

El vicepresident del Consell Comarcal del Ripollès Josep Coma i el conseller de Cultura, Salut i Consum, Josep Estragués, han atès a Ripoll la visita d’una delegació de la Federació de persones sordes de Catalunya (FESOCA), encapçalada pel seu president, Antonio Martínez, i també representants de l’Associació de persones sordes del Ripollès (APSR). La trobada s’ha emmarcat en la vocació d’atendre les inquietuds de tots els col·lectius de la comarca i oferir suport a la seva tasca.


Llegiu-ne més...
 
Front comú, des del Consell Comarcal del Ripollès, per frenar la pobresa energètica Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 8 de febrer de 2017 11:42

El Consell Comarcal del Ripollès ha atenuat, a través del Consorci de Benestar del Ripollès, els efectes de la pobresa energètica durant el 2016 i està implementant més mecanismes per seguir combatent aquesta problemàtica social. Això és possible gràcies al treball conjunt dels tècnics del consorci, les companyies subministradores locals d’aigua, gas i electricitat, les entitats socials, així com altres institucions comarcals.

El president del Consorci de Benestar Social del Ripollès, Joan Manso, subratlla la importància d’abordar el problema des de l’arrel. En aquest sentit, destacat la feina que s’ha començat a fer en col·laboració amb l’Agència de Desenvolupament del Ripollès per ajudar les famílies amb limitacions econòmiques a reduir els costos derivats dels subministraments. Això implica un treball d’anàlisi de la facturació individual, incloent-hi la potència contractada i les franges horàries de consum; visites a les llars i l’elaboració d’arranjaments bàsics.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 7 de 108