foto
Inici Notícies i premsa
Notícies del Consell Comarcal
Normalitat, al transport escolar del Consell Comarcal del Ripollès Imprimeix Correu electrònic
divendres, 27 de gener de 2017 10:31

El transport escolar del Ripollès s'ha desenvolupat aquest matí amb normalitat en totes les modalitats i per a totes les etapes educatives arreu de la comarca. Ahir a la tarda, després d'analitzar l'evolució de la meteorologia i de la viabilitat de la xarxa de carreteres, el dipositiu especial de nevades del Consell Comarcal del Ripollès va decidir, en coordinació amb Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya, restablir el servei. Amb tot, el dispositiu va seguir les informacions meteorològiques fins a última hora de la nit i ha fet un darrer control a primera hora del matí, abans d'activar les primers línies del transport.

Segons les informacions facilitades pels ajuntaments i les direccions dels centres educatius, tots han obert portes i han reprès l'activitat docent amb tota normalitat. Tot i així, el dispositiu especial de nevades del Consell Comarcal del Ripollès segueix actiu supervisant l'evolució de la meteorologia i la viabilitat en coordinació amb Protecció Civil i els ajuntaments.

Pel que fa a l'estat de les carreteres, i segons el Servei Català de Trànsitaquest matí no s'ha registrat cap incidència i no hi ha cap incidència a cap punt de la xarxa.

 

 
El Consell Comarcal del Ripollès reactiva per demà el transport escolar Imprimeix Correu electrònic
dijous, 26 de gener de 2017 18:37

Activem per demà el transport escolar del Ripollès. El dispositiu especial de nevades del Consell Comarcal continuarà actiu i seguirà amb deteniment l'evolució de la meteorologia i la viabilitat de les carreteres en coordinació amb els ajuntaments.

Recordeu que cal circular amb precaució. Podeu consultar les incidències viàries aquí.


 
Suma d’esforços a la comarca davant la situació de nevades Imprimeix Correu electrònic
dijous, 26 de gener de 2017 14:45

Després d’estar alerta tota la nit, el Consell Comarcal del Ripollès ha reprès a primera hora d’aquest matí l’activitat del dispositiu especial de nevades. Si el transport escolar ha estat suspès, s’ha vetllat pel benestar dels 45 alumnes i professors de l’Escola Doctor Robert de Camprodon que han passat la nit allotjats a un hotel de Ripoll. De seguida el Consell Comarcal del Ripollès ha posat a la disposició de l’equip docent una tècnica de joventut com a mesura de suport del monitoratge i el desenvolupament de l’esmorzar. A dos quarts de deu, en col·laboració amb el cos de Mossos d’Esquadra, s’ha supervisat l’estat de la carretera i s’ha donat el vistiplau a l’escola perquè els alumnes tornessin a Camprodon. Ha estat amb una expedició supervisada pels Mossos d’Esquadra que ha fet una primera parada a Sant Pau de Segúries i a tres quarts d’onze ha acabat el recorregut a l’estació d’autobusos de la capital de la vall. Allà un grup de pares esperaven una part dels alumnes. La resta s’ha desplaçat a l’escola, que estava oberta però sense activitat lectiva. Des del Consell Comarcal del Ripollès s’ha agraït la col·laboració del cos de Mossos d’Esquadra i de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya així com de l’Ajuntament de Ripoll, que s’ha fet càrrec dels costos de l’allotjament.


   

 
Llegiu-ne més...
 
Informació sobre l'activitat escolar avui al Ripollès Imprimeix Correu electrònic
dijous, 26 de gener de 2017 12:12

Si el transport escolar, gestionat pel Consell Comarcal del Ripollès, s'ha suspès a tota la comarca, són els ajuntaments els que prenen la decisió sobre el manteniment o la suspensió de l'activitat docent als centres educatiusAquesta ha estat la primera vegada que se suspèn el transport íntegrament a tota la comarca des del 1989, any en què la Generalitat de Catalunya va delegar aquesta competència al Consell Comarcal del Ripollès. Recollim la relació de centres d'ensenyament obligatori i el grau d'activitat segons ens han informat els seus directors aquest matí.


Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès suspèn el transport escolar davant la situació de nevades Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 25 de gener de 2017 20:22

El Consell Comarcal del Ripollès tanca per avui el dispositiu especial de nevades i manté SUSPÈS el transport escolar a tota la comarca ateses les previsions meteorològiques per a les properes hores amb la voluntat de garantir la seguretat de tots els alumnes. La decisió sobre l'obertura dels centres escolars correspon a cadascun dels ajuntaments i per més informació sobre cada cas, es recomana contactar amb els mateixos centres o consistoris, amb els quals s’ha coordinat tot l’operatiu.

Mantenim habilitat el telèfon d'informació pública sobre el transport escolar comarcal: 676 43 99 71. Per informació actualitzada del trànsitpodeu clicar aquí.

 
 

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès declara deserta l’adjudicació del servei de recollida de residus Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 17 de gener de 2017 21:26

La mesa de contractació constituïda per a l’adjudicació del nou servei de recollida i el transport als gestors autoritzats dels residus municipals dels municipis ripollesos excepte Camprodon ha decidit declarar de deserta la contractació. Atès l’informe valoratiu encarregat per la mateixa mesa als tècnics de la corporació d’acord amb els criteris establerts a les clàusules del procediment, s’ha pres aquesta decisió. El Consell de govern del Consell Comarcal del Ripollès ho ha ratificat en la reunió ordinària d’aquest vespre.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 8 de 108