foto
Inici Notícies i premsa
Notícies del Consell Comarcal
El Ripollès, etapa d'enguany de la Caminada Oliba Imprimeix Correu electrònic
divendres, 30 de setembre de 2016 08:48
El Club Excursionista de Ripoll, l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i Consell Comarcal del Ripollès organitzen la Caminada Oliba, que es durà a terme el 23 d’octubre amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ripoll, l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i l’Associació de Rutes del Romànic. Es tracta d’una activitat enfocada als amants del senderisme de muntanya que, a més, divulga un dels períodes que millor descriu la personalitat d'aquest territori, com és el romànic. Les comarques del Bages, el Moianès, Osona i el Ripollès són la mostra més fidedigne d’aquest vast patrimoni.
 
Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès i Dipsalut promouen els parcs de salut com una eina per a la població vulnerable Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 28 de setembre de 2016 10:39

El Consell Comarcal del Ripollès ha creat una comissió per a la promoció de l’exercici físic a la comarca del Ripollès. L’òrgan neix del conveni aprovat el 21 de juny passat pel consell de govern d’encàrrec de gestió entre Dipsalut, l’organisme de salut pública de la Diputació de Girona, i l’ens comarcal. L’objectiu d’aquest conveni és dinamitzar els parcs urbans de salut i la xarxa d’itineraris saludables.

  

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès i l’Obra Social de “la Caixa” sumen esforços en benefici dels infants en situació de risc Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 27 de setembre de 2016 17:39

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso, i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Girona, Carles Juanola, han signat un conveni per cobrir les necessitats bàsiques, tant vitals com en matèria d’educació, dels infants en situació de risc. L’acord consisteix l’aportació per part de l’Obra Social “la Caixa” de 5.000 euros, que al seu torn l’ens de cooperació municipal destinarà al Consorci de Benestar Social del Ripollès. Serà aquest organisme participat pel Consell Comarcal i la Generalitat de Catalunya qui aportarà tots els recursos humans i materials necessaris per dur a terme el programa derivat d’aquest conveni.

    

Llegiu-ne més...
 
Creix un 72 % el nombre d’usuaris únics de l’Anem de festa amb bus Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 26 de setembre de 2016 10:21

El Consell Comarcal del Ripollès fa un balanç molt satisfactori del servei Anem de festa amb bus, gestionat per la subàrea de Joventut. Després de la celebració de la Gala de Campdevànol, la programació d’aquest estiu de transport públic gratuït a les festes majors del Ripollès s’ha conclòs amb un total de 151 usuaris únics.


Llegiu-ne més...
 
Sant Joan acull dissabte una col·lecta de sang Imprimeix Correu electrònic
dijous, 22 de setembre de 2016 11:17

El Consell Comarcal del Ripollès col·labora amb la jornada de donació de sang que es durà a terme aquest dissabte, 24 de setembre, al CEIP Mestre Andreu de Sant Joan de les Abadesses. La sessió d’extraccions l’organitzen el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, el Banc de Sang i Teixits i l’Associació de Donats de Sang de Girona.

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal col·labora amb l’acció de conscienciació en seguretat viària “Canvi de marxa” Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 21 de setembre de 2016 14:21

En el marc dels actes commemoratius de la Setmana europea de la mobilitat segura i sostenible, el Consell Comarcal del Ripollès ha col·laborat amb l’organització de l’activitat Canvi de marxa, organitzada per l’Ajuntament de Ripoll i amb el suport del Servei Català de Trànsit i la Mutual de Conductors.

 

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 9 de 105