foto
Inici Notícies i premsa
Notícies del Consell Comarcal
Aquestes festes cada cosa, al seu lloc Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 14 de desembre de 2016 14:54

Durant l’època nadalenca, el consum dels ciutadans augmenta i, paral·lelament, també ho fa la quantitat de residus. Això converteix aquests dies de l’any en aquells en què se’n generen més. Per aquest motiu, el Consell Comarcal del Ripollès vol recordar la necessitat de tenir present especialment per aquestes dates la importància de separar els residus i llançar-los al contenidor corresponent.

Llegiu-ne més...
 
'19 x 19': El Refugi d'Animals del Ripollès Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 14 de desembre de 2016 14:29

Torneu a mirar el 19 x 19, el programa divulgatiu sobre el Consell Comarcal, elaborat per Televisió del Ripollès. El Refugi d'Animals del Ripollès ha obert les portes al programa. El vicepresident i conseller de Cooperació Municipal, Josep Coma, i la cap d'àrea de Territori i Sostenibiltiat, Elisabet Muntadas, n'han explicat el funcionament.

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal i FGC acorden descomptes per als habitants del Ripollès en els forfets d’esquí Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 7 de desembre de 2016 13:06

Potenciar i promocionar la pràctica d’esports de neu entre els habitants i els escolars. Aquest és l’objectiu pel qual el Consell Comarcal del Ripollès i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han signat un conveni que proporciona bonificacions en els forfets de temporada per esquiar a les estacions de Vall de Núria o Vallter 2000.

Llegiu-ne més...
 
El ple del Consell aprova el pressupost del 2017 amb el suport de CiU, MES, PSC i la CUP Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 30 de novembre de 2016 22:07

El ple del Consell Comarcal del Ripollès ha aprovat el pressupost del 2017, de 7.542.611,93 euros, amb els vots a favor dels grups de CiU, MES, PSC i la CUP i l’abstenció d’ERC. Tal com ha explicat el conseller de Pressupost, Contractació i Patrimoni Comarcal, Lluís López (MES), es pressuposten augments sobretot en les partides destinades a les subvencions a entitats, educació, benestar social i suport als municipis.

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal incrementa l'aportació en subvencions a entitats, educació i despesa social al projecte de pressupost del 2017 Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 29 de novembre de 2016 21:03

L’equip de govern del Consell Comarcal del Ripollès presentarà demà al ple de la corporació un projecte de pressupost de 7.542.611,93 euros per al 2017, que preveu augments sobretot en les partides destinades a les subvencions a entitats, educació, benestar social i suport als municipis. En concret, el projecte de pressupost aposta per duplicar l’aportació en matèria d’ajuts individuals de menjador escolar, que passaria de 25.000 a 50.000 euros, aportats conjuntament pel Consell Comarcal del Ripollès i el Consorci de Benestar Social del Ripollès. Paral·lelament a això, l’equip de govern mantindrà enguany la línia de subvencions als ajuntaments corresponent al Fons de Cooperació Municipal del Consell Comarcal del Ripollès, que permet als municipis, sobretot als més petits, cobrir part de la despesa en serveis a prestar de caràcter obligatori.

Llegiu-ne més...
 
Intercanvi d’experiències entre el Ripollès i el Conflent en agricultura, ramaderia i turisme Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 29 de novembre de 2016 08:42

En el marc de les iniciatives de cooperació municipal i d’impuls de l’economia local, el Consell Comarcal del Ripollès i l’Agència de Desenvolupament del Ripollès han participat aquest dilluns a la Jornada d’intercanvi transfronterer Ripollès-Conflent, organitzada amb els suport del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya. Enguany aquesta trobada anual ha tingut lloc a Vilafranca de Conflent, tal com es va decidir al darrer comitè d’enllaç celebrat el juliol passat a Toses. Aquesta tercera sessió tècnica entre càrrecs electes, tècnics i professionals ha estat organitzada per la Comunitat de Comunes del Conflent i ha servit per compartir experiències en matèria d’agricultura, ramaderia i turisme entre aquestes dues comarques catalanes agermanades.


  

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 9 de 108