foto
Inici Notícies i premsa
Notícies del Consell Comarcal
El Consell Comarcal del Ripollès i l’Obra Social de “la Caixa” sumen esforços en benefici dels infants en situació de risc Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 27 de setembre de 2016 17:39

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso, i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Girona, Carles Juanola, han signat un conveni per cobrir les necessitats bàsiques, tant vitals com en matèria d’educació, dels infants en situació de risc. L’acord consisteix l’aportació per part de l’Obra Social “la Caixa” de 5.000 euros, que al seu torn l’ens de cooperació municipal destinarà al Consorci de Benestar Social del Ripollès. Serà aquest organisme participat pel Consell Comarcal i la Generalitat de Catalunya qui aportarà tots els recursos humans i materials necessaris per dur a terme el programa derivat d’aquest conveni.

    

Llegiu-ne més...
 
Creix un 72 % el nombre d’usuaris únics de l’Anem de festa amb bus Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 26 de setembre de 2016 10:21

El Consell Comarcal del Ripollès fa un balanç molt satisfactori del servei Anem de festa amb bus, gestionat per la subàrea de Joventut. Després de la celebració de la Gala de Campdevànol, la programació d’aquest estiu de transport públic gratuït a les festes majors del Ripollès s’ha conclòs amb un total de 151 usuaris únics.


Llegiu-ne més...
 
Sant Joan acull dissabte una col·lecta de sang Imprimeix Correu electrònic
dijous, 22 de setembre de 2016 11:17

El Consell Comarcal del Ripollès col·labora amb la jornada de donació de sang que es durà a terme aquest dissabte, 24 de setembre, al CEIP Mestre Andreu de Sant Joan de les Abadesses. La sessió d’extraccions l’organitzen el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, el Banc de Sang i Teixits i l’Associació de Donats de Sang de Girona.

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal col·labora amb l’acció de conscienciació en seguretat viària “Canvi de marxa” Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 21 de setembre de 2016 14:21

En el marc dels actes commemoratius de la Setmana europea de la mobilitat segura i sostenible, el Consell Comarcal del Ripollès ha col·laborat amb l’organització de l’activitat Canvi de marxa, organitzada per l’Ajuntament de Ripoll i amb el suport del Servei Català de Trànsit i la Mutual de Conductors.

 

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal segueix endavant amb el nou servei de recollida de residus i accepta la renúncia de Camprodon Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 20 de setembre de 2016 19:34

El Consell Comarcal del Ripollès continua endavant amb els tràmits iniciats al darrer Consell d’Alcaldes per garantir el servei als divuit municipis que confien la competència a l’ens de cooperació municipal un cop acabi el contracte actual.Així, el ple ha acceptat formalment la decisió del consistori camprodoníde revocar la delegació de les competències en matèria de recollida, transport, valoració, disposició i rebuig dels residus sòlids, del servei de deixalleria i de la recollida de vidre, paper i cartró.


Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès impulsa millores a la xarxa de depuradores Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 20 de setembre de 2016 13:17

El Consell Comarcal del Ripollès ha adjudicat la compra i instal·lació de set noves bombes per a la xarxa comarcal de depuradores. Aquesta actuació de manteniment per objectiu substituir material que calia actualitzar per evitar hipotètiques pèrdues d’aigua residual. Les obres de millora no suposaran cap alteració en el servei i aportaran més fiabilitat al sistema.


Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 10 de 106