foto
Inici Notícies i premsa
Notícies del Consell Comarcal
El Consell Comarcal obté una rebaixa del 14 % en el preu del servei de recollida de residus Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 15 de novembre de 2016 19:50

Avança el procés d’adjudicació del servei de la recollida i el transport als gestors autoritzats dels residus municipals de la comarca del Ripollès, exceptuant el municipi de Camprodon, per part del Consell Comarcal del Ripollès. La mesa de contractació de la corporació ha obert el sobre 2 de les pliques que han presentat sis licitadors. Dues de les ofertes han proposat una rebaixa de prop d’un 14 % del preu de licitació del servei, que era de 1.567.305,43 euros, IVA inclòs. Això pot suposar un estalvi d’aproximadament 200.000 euros per a tots els municipis del Ripollès excepte Camprodon.

Llegiu-ne més...
 
El Consell dóna compte de l’estat d’execució del pressupost del 2016 i de les línies fonamentals del del 2017 Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 15 de novembre de 2016 19:49

L’equip de govern del Consell Comarcal del Ripollès ha donat compte, al ple de la corporació, del compliment de l’obligació de remetre informació al ministeri espanyol d’Hisenda i Administracions Públiques sobre l’execució del pressupost i període mig de pagament a proveïdors del 3r trimestre 2016. 

Llegiu-ne més...
 
El Consell convoca entitats i empreses per informar-les sobre el nou decret d’activitats de lleure amb menors d’edat Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 14 de novembre de 2016 14:29

Aquest mes ha entrat en vigor el nou decret 267/2016 que regula les activitats d’educació en el lleure en què participen menors d’edat. Aquest canvi afecta qualsevol tipus d’entitat o empresa de la comarca que organitzi activitats on participin més de quatre joves menors de divuit anys i que es desenvolupin fora de l’àmbit familiar i escolar.

Llegiu-ne més...
 
L'Oficina Jove del Ripollès ha impartit un curs per promoure, mitjançant Linkedin, que els joves qualificats tornin a la comarca Imprimeix Correu electrònic
divendres, 11 de novembre de 2016 21:23

En el marc del programa Odisseu per fomentar el retorn a la comarca dels joves que n’han marxat per motius acadèmics, l’Oficina Jove del Ripollès ha ofert un taller formatiu sobre com buscar feina a través de Linkedin.

Llegiu-ne més...
 
La Taula de Salut Jove forma els tècnics de la comarca per prevenir i resoldre l’assetjament escolar Imprimeix Correu electrònic
dijous, 10 de novembre de 2016 12:22

Estar preparats per donar resposta a les necessitats i problemàtiques associades a la joventut així com a les inquietuds d’aquesta part de la població de la comarca és un dels objectius de l’Oficina Jove del Ripollès. És per això que, dins del pla d’accions de la Taula de Salut Jove aquest dimecres a la tarda s’ha dut a terme un taller formatiu sobre assetjament escolar, també conegut com a bullying.

Llegiu-ne més...
 
L’Oficina Jove del Ripollès organitza un curs per aprendre a buscar feina amb Linkedin Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 9 de novembre de 2016 11:54

Amb la voluntat de donar el màxim d’eines als joves de la comarca que busquen feina, l’Oficina Jove del Ripollès organitza un taller gratuït per aprendretrobar-ne a través de la xarxa social professional Linkedin. Per assistir-hi cal inscriure-s'hi a clicant aquí.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 10 de 108