foto
Inici Notícies i premsa
Notícies del Consell Comarcal
Jornada d'intercanvi transfronterer dins el marc de l'agermanament entre els comarques del Ripollès i el Conflent. Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 7 d'octubre de 2015 07:42

Ahir dimarts va tenir lloc la segona trobada entre les comarques del Conflent i el Ripollès dins del marc de l’agermanament d’ambdues comarques, (recordem que la primera trobada va tenir lloc fa uns mesos al Conflent i es van tractar temes d’urbanisme i medi ambient). Aquesta vegada l’encontre s’ha centrat en temes de joventut i turisme i la jornada s’ha desenvolupat en dos espais, joventut a l’Oficina Jove del Ripollès i turisme al Museu Etnogràfic de Ripoll.

Llegiu-ne més...
 
El Govern de la Generalitat declara el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 23 de setembre de 2015 08:37

Ahir dimarts es va aprovar el decret de declaració de Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser que ocupa 14750 hectàrees repartides entre els municipis Molló, Pardines, Planoles, Queralbs, Setcases, Ribes de Freser i Vilallonga de Ter. Aquesta declaració permetrà compatibilitzar la conservació del patrimoni natural amb el desenvolupament social i econòmic donant resposta a la demanda reiterada del territori i consensuada amb els prinicpals agents econòmics i socials.

 

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal reforma l'organització de l'Ens per situar el Consell d'Alcaldes i la cooperació municipal al centre de l'acció política Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 8 de setembre de 2015 19:36

Avui dimarts dia 8 de setembre ha tingut lloc al Consell Comarcal el ple d’organització del mandat en que el nou govern ha aprovat les diferents propostes encarades a conformar i determinar el funcionament de la institució pels propers quatre anys. Un funcionament que d’acord amb la voluntat del President girarà activament entorn de la cooperació municipal i del Consell d’Alcaldes com a organisme coordinar de les polítiques públiques comarcals que s’acordin desenvolupar.

Llegiu-ne més...
 
Convergència i Unió (CiU) i Moviment d'Esquerres (MES) pacten governar junts el Consell Comarcal del Ripollès Imprimeix Correu electrònic
divendres, 4 de setembre de 2015 11:49

Arran de les eleccions municipals del passat 24 de maig de 2015, la composició del Consell  Comarcal del Ripollès ha quedat integrada per 10 consellers de CiU, 5 d’ERC, 2 de MES, 1 del PSC i 1 de la CUP.

El Ple de l’ens comarcal celebrat el 15 de juliol de 2015, va escollir al candidat de CiU, Joan Manso i Bosoms, nou president del Consell Comarcal del Ripollès, que en el seu discurs va “estendre la a la resta de grups polítics comarcals de manera que aquest treball tingui els millors fruits possibles per a la comarca i pels seus ciutadans”.

Llegiu-ne més...
 
Joan Manso nou president del Consell Comarcal del Ripollès Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 15 de juliol de 2015 19:47

Joan Manso ha estat proclamat, aquest vespre, nou president del Consell Comarcal del Ripollès per a la legislatura 2015-2019. Aquest ha estat el resultat de les votacions dels consellers i conselleres en l’acte de constitució del nou Consell. Manso ha rebut els 10 vots dels consellers de CiU, grup que governarà amb majoria absoluta

Llegiu-ne més...
 
El nou Consell comarcal es constituirà el proper 15 de juliol Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 6 de juliol de 2015 15:20

Un cop constituïts tots els ajuntaments de la comarca ara és el torn del Consell Comarcal. La constitució del consell pel mandat 2015-2019 es fará el dimecres 15 de juliol a les 19h, a la sala Gonçal Cutrina de l'ens comarcal. En aquest acte s'escolliran els nous consellers i el nou president pels propers 4 anys. Recordem que la representació, en base als resultats de les passades eleccions municipals, ha quedat de la seguent manera:

10 Consellers seran de CiU, ERC-AM comptarà amb 5 consellers comarcals, Moviment d'Esquerres (MES) 2 consellers i tant el PSC com la CUP tindran un conseller comarcal cadascún.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 10 de 103