foto
Inici Notícies i premsa
Notícies del Consell Comarcal
Unes 40 persones participen a la Caminada Oliba 2016 Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 24 d'octubre de 2016 13:10

Èxit de participació a la Caminada Oliba 2016 d’aquest diumenge, organitzada pel Consell Comarcal del Ripollès, el Club Excursionista Ripoll i l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ripoll, l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i l’Associació de Rutes del Romànic.


 

 

Llegiu-ne més...
 
Vilallonga de Ter acollirà la Diada de l’agermanament Ripollès Conflent Imprimeix Correu electrònic
divendres, 21 d'octubre de 2016 14:13

El Consell Comarcal del Ripollès organitza, diumenge 30 d’octubre, la Diada de l’agermanament Ripollès Conflent. Aquesta festivitat de caràcter anual congregarà, a Vilallonga de Ter, personalitats i vilatans de totes dues comarques. La celebració es duu a terme amb el suport de l’Ajuntament de Vilallonga de Ter, la Comunitat de Comunes del Conflent, la Casa de la Generalitat a Perpinyà i l’Eurodistricte de l’Espai Català Transfronterer.


Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès ofereix pràctiques remunerades a joves amb estudis qualificats Imprimeix Correu electrònic
divendres, 21 d'octubre de 2016 11:02

Amb la finalitat de contribuir a la formació i a la inserció laboral dels joves del Ripollès que busquen una primera experiència professional al mateix territori, el Consell Comarcal del Ripollès obre un procés de selecció per a cobrir cinc places en modalitat de pràctiques remunerades dins la corporació. L’oferta, circumscrita dins del programa Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya, es dirigeix a aquelles persones entre 18 i 29 anys que hagin acabat els estudis i estiguin en situació de desocupació. En concret, es busquen titulats en arquitectura, estudis superiors en l’àmbit social, enginyers i també administratius amb el cicle formatiu de gran mitjà o de grau superior.


Llegiu-ne més...
 
El programa '19 x 19' sobre el Consell Comarcal torna a Televisió del Ripollès Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 19 d'octubre de 2016 12:53

El programa 19 x 19, amb informació sobre l’activitat del Consell Comarcal del Ripollès, tornarà a estar en antena a partir d’avui, a Televisió del Ripollès. L’acord signat mesos enrere amb la cadena estableix la producció i emissió d’una sèrie de programes d’aproximadament trenta minuts de durada i de periodicitat mensual.

Llegiu-ne més...
 
El govern del Consell Comarcal acorda revocar les competències i delegacions al vicepresident Miquel Rovira per la pèrdua de confiança Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 17 d'octubre de 2016 13:29

Els consellers que integren el govern del Consell Comarcal del Ripollès varen acordar, en la reunió celebrada dijous passat, el cessament del vicepresident segon Miquel Rovira. La decisió es va prendre arran de la pèrdua de confiança evidenciada les darreres setmanes.

Llegiu-ne més...
 
Es triplica, aquest estiu, el nombre de gossos abandonats al Ripollès Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 10 d'octubre de 2016 10:32

El Refugi d’Animals del Ripollès, gestionat pel Consell Comarcal del Ripollès amb el suport de la Diputació de Girona, ha sumat 21 gossos més a les seves instal·lacions durant els darrers tres mesos. Aquesta xifra exactament triplica la del juliol, l’agost i el setembre de l’any passat plegats, quan va ser de set. Això situa la població actual del refugi als 56 cans disponibles per a l’adopció. Aquesta quantitat és per sobre del doble de la població del setembre del 2015 al refugi, que era de 27.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 10 de 107